Hobi festivalinde kumandalı 2 elektrikli araçla 1 tonluk otomobil çekildi

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 19.09.2022 - 11:19, Güncelleme: 19.09.2022 - 11:19
 

Hobi festivalinde kumandalı 2 elektrikli araçla 1 tonluk otomobil çekildi

Hobi festivalinde kumandalı 2 elektrikli araçla 1 tonluk otomobil çekildi
Aslı DURAN/ANTALYA, (DHA)- ANTALYA Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Türkiye'nin ilk ve tek hobi festivali 'Hobifest 2022'de, RC (remotecontroller) uzaktan kumandalı 2 araçla yaklaşık 1 ton ağırlığındaki araç çekildi. Araçların otomobili çekiş anları ilgiyle izlendi. Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Türkiye'nin ilk ve tek hobi festivali 'HobiFest 2022'e gelenler, 2 gün boyunca Cam Piramit alanını doldurdu.  Amatör ve profesyonel hobi tutkunları, festivalde yer alan yerel ve ulusal 70'e yakın hobi kulübünün açtığı stantları gezdi. Festivalin en ilgi çeken yeri, her zaman olduğu gibi klasik otomobillerin sergilendiği alan oldu. Eski model araçları ilgiyle izleyen ve inceleyen ziyaretçiler, bol bol fotoğraf çektirdi. Cam Piramit içerisinde kurulan standlarda ise ilgi duydukları hobileri daha da geliştirmek için yetkililerden bilgi alma imkanı bulan Antalyalılar, birçok farklı alanda faaliyet gösteren hobi kulüpleriyle ilgili de bilgi sahibi oldu. 1 TONLUK OTOMOBİL HAREKET ETTİ Festivalin ikinci gününde 2 adet RC kumandalı araç, festival alanında bulunan nostaljik görünümlü otomobile halatla bağlandı. Ardından uzaktan yönetilen kumandalı araçlar, düz bir alan üzerinde boş vitese alınmış 1 tonluk otomobili yerinden hareket ettirdi. Çok kısa süre sonra hareket eden otomobili görenler, cep telefonlarıyla fotoğraf ve görüntü çekti. Küçük kumandalı araçların kendinden katbekat ağırlıktaki otomobili hareket ettirmesi, ilgiyle izlendi. KENDİSİ KÜÇÜK, GÜCÜ BÜYÜK Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Okan Yavuz, Hobifest 2022'yi rekor katılımla gerçekleştirdiklerini anlattı. Hobi kulüplerinin yoğun talebiyle birlikte artık alanlara sığamadıklarını, yaklaşık 70 kulüp ile kamu kurum ve kuruluşlarının desteğiyle inanılmaz gösteriler ve etkinlikler yaptıklarını söyledi. Okan Yavuz, “RC model kumandalı araçlarımızla yaklaşık 1 tonluk otomobili çekme etkinliği yaptık. Aslında çok küçük gibi görülen RC araçların ne kadar güçlü olduğunu gördük. Vatandaşlardan güzel tepki aldık. Ben dahi şaşırdım. RC araçların otomobili çekemeyeceğini düşünmüştüm ama gerçekten çok güçlü araçlar olduğunu görmüş olduk" dedi. (DHA) FOTOĞRAFLI
Hobi festivalinde kumandalı 2 elektrikli araçla 1 tonluk otomobil çekildi

Aslı DURAN/ANTALYA, (DHA)- ANTALYA Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Türkiye'nin ilk ve tek hobi festivali 'Hobifest 2022'de, RC (remotecontroller) uzaktan kumandalı 2 araçla yaklaşık 1 ton ağırlığındaki araç çekildi. Araçların otomobili çekiş anları ilgiyle izlendi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Türkiye'nin ilk ve tek hobi festivali 'HobiFest 2022'e gelenler, 2 gün boyunca Cam Piramit alanını doldurdu.  Amatör ve profesyonel hobi tutkunları, festivalde yer alan yerel ve ulusal 70'e yakın hobi kulübünün açtığı stantları gezdi. Festivalin en ilgi çeken yeri, her zaman olduğu gibi klasik otomobillerin sergilendiği alan oldu. Eski model araçları ilgiyle izleyen ve inceleyen ziyaretçiler, bol bol fotoğraf çektirdi. Cam Piramit içerisinde kurulan standlarda ise ilgi duydukları hobileri daha da geliştirmek için yetkililerden bilgi alma imkanı bulan Antalyalılar, birçok farklı alanda faaliyet gösteren hobi kulüpleriyle ilgili de bilgi sahibi oldu.
1 TONLUK OTOMOBİL HAREKET ETTİ
Festivalin ikinci gününde 2 adet RC kumandalı araç, festival alanında bulunan nostaljik görünümlü otomobile halatla bağlandı. Ardından uzaktan yönetilen kumandalı araçlar, düz bir alan üzerinde boş vitese alınmış 1 tonluk otomobili yerinden hareket ettirdi. Çok kısa süre sonra hareket eden otomobili görenler, cep telefonlarıyla fotoğraf ve görüntü çekti. Küçük kumandalı araçların kendinden katbekat ağırlıktaki otomobili hareket ettirmesi, ilgiyle izlendi.
KENDİSİ KÜÇÜK, GÜCÜ BÜYÜK
Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Okan Yavuz, Hobifest 2022'yi rekor katılımla gerçekleştirdiklerini anlattı. Hobi kulüplerinin yoğun talebiyle birlikte artık alanlara sığamadıklarını, yaklaşık 70 kulüp ile kamu kurum ve kuruluşlarının desteğiyle inanılmaz gösteriler ve etkinlikler yaptıklarını söyledi. Okan Yavuz, “RC model kumandalı araçlarımızla yaklaşık 1 tonluk otomobili çekme etkinliği yaptık. Aslında çok küçük gibi görülen RC araçların ne kadar güçlü olduğunu gördük. Vatandaşlardan güzel tepki aldık. Ben dahi şaşırdım. RC araçların otomobili çekemeyeceğini düşünmüştüm ama gerçekten çok güçlü araçlar olduğunu görmüş olduk" dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.