Ateşte unutulan tencere yangın çıkardı

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 03.10.2022 - 11:08, Güncelleme: 03.10.2022 - 13:33
 

Ateşte unutulan tencere yangın çıkardı

Ateşte unutulan tencere yangın çıkardı
    Ahmet DAĞLI/SANDIKLI, (DHA)- AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı ilçesinde yaşlı kadın yemek pişirmek için tencereyi ocağa koyup uyuyakaldı. Bir süre sonra alev alan tencere yangına neden oldu. Yaşlı kadını itfaiye kurtarırken, çıkan yangın da söndürüldü. Çay Mahallesi'nde oturan kimliği öğrenilemeyen yaşlı kadın evde kimse olmadığı sırada hazırladığı yemeği pişirmek için ateşe koydu. Yaşlı kadın bir süre sonra uyuyakaldı, ateşte unutulan tencere de yangına neden oldu. Mutfaktan yükselen dumanı gören mahalle sakinleri itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri ocakta yanan tencereye ve alevlere müdahale etti. Dumanların arasında uykudan uyanan yaşlı kadın evden çıkarılırken, itfaiye ekipleri de yangını söndürdü. İtfaiye ekipleri pencereleri açarak evi havalandırdı. FOTOĞRAFLI  
Ateşte unutulan tencere yangın çıkardı

 

 

Ahmet DAĞLI/SANDIKLI, (DHA)- AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı ilçesinde yaşlı kadın yemek pişirmek için tencereyi ocağa koyup uyuyakaldı. Bir süre sonra alev alan tencere yangına neden oldu. Yaşlı kadını itfaiye kurtarırken, çıkan yangın da söndürüldü.

Çay Mahallesi'nde oturan kimliği öğrenilemeyen yaşlı kadın evde kimse olmadığı sırada hazırladığı yemeği pişirmek için ateşe koydu. Yaşlı kadın bir süre sonra uyuyakaldı, ateşte unutulan tencere de yangına neden oldu. Mutfaktan yükselen dumanı gören mahalle sakinleri itfaiye ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri ocakta yanan tencereye ve alevlere müdahale etti. Dumanların arasında uykudan uyanan yaşlı kadın evden çıkarılırken, itfaiye ekipleri de yangını söndürdü. İtfaiye ekipleri pencereleri açarak evi havalandırdı.

FOTOĞRAFLI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.