Rektör Özkan Tufan Elektromobil Takımı ile bir araya geldi

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 03.10.2022 - 12:51, Güncelleme: 03.10.2022 - 13:37
 

Rektör Özkan Tufan Elektromobil Takımı ile bir araya geldi

Rektör Özkan Tufan Elektromobil Takımı ile bir araya geldi
- AKDENİZ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, TEKNOFEST 2022'de finale kalan Mühendislik Fakültesi öğrencilerinin kurduğu Tufan Elektromobil Takımı ile görüştü. Akdeniz Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencileri Antalya Teknokent'in verdiği destekle geliştirdikleri 'TUFAN V2' isimli elektrikli araba ile TEKNOFEST 2022'de finalde yarışarak festivalin dikkat çeken projeleri arasında yer aldı. Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Rektörlük Yönetim Kurulu Salonu'nda bir araya geldiği öğrencileri başarılarından dolayı tebrik etti. ÖĞRENCİLERİMİZİ HER ZAMAN DESTEKLERİZ Öğrencilerin yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulunan Rektör Özkan, “Katıldığınız yarışmalarda gösterdiğiniz başarıdan dolayı sizleri kutluyorum. Öğrencilerimize katıldığı ulusal ve uluslararası yarışmalarda destek olmak için elimizden geleni yapıyoruz. Sizler de aldığınız başarılarla bizleri mutlu ediyorsunuz. Gerek üniversitemizde bulunan topluluklarımız olsun gerekse de bireysel olarak öğrencilerimize desteklerimiz sürecek. Bütün öğrencilerimize buradan çağrıda bulunuyorum sizler, üniversitemizi yarışmalarda temsil ediyorsunuz kazandığınız başarılarla da üniversitemizin adını ve kalitesini artırıyorsunuz. Katılacağınız bütün yarışmalarda sizlerin hep yanındayız, başarılarınızın daim olmasını diliyorum" dedi. Tufan Elektromobil Takımı da Rektör Özkan'a gösterdiği destekten dolayı teşekkür ederek ilerleyen projelerinde de yanlarında olma dileğinde bulundu. Konuşmaların ardından Rektör Özkan, öğrencilerle TUFAN V2 isimli elektrikli arabayı kullandı. FOTOĞRAFLI  
Rektör Özkan Tufan Elektromobil Takımı ile bir araya geldi

- AKDENİZ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, TEKNOFEST 2022'de finale kalan Mühendislik Fakültesi öğrencilerinin kurduğu Tufan Elektromobil Takımı ile görüştü.

Akdeniz Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencileri Antalya Teknokent'in verdiği destekle geliştirdikleri 'TUFAN V2' isimli elektrikli araba ile TEKNOFEST 2022'de finalde yarışarak festivalin dikkat çeken projeleri arasında yer aldı. Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Rektörlük Yönetim Kurulu Salonu'nda bir araya geldiği öğrencileri başarılarından dolayı tebrik etti.

ÖĞRENCİLERİMİZİ HER ZAMAN DESTEKLERİZ

Öğrencilerin yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulunan Rektör Özkan, “Katıldığınız yarışmalarda gösterdiğiniz başarıdan dolayı sizleri kutluyorum. Öğrencilerimize katıldığı ulusal ve uluslararası yarışmalarda destek olmak için elimizden geleni yapıyoruz. Sizler de aldığınız başarılarla bizleri mutlu ediyorsunuz. Gerek üniversitemizde bulunan topluluklarımız olsun gerekse de bireysel olarak öğrencilerimize desteklerimiz sürecek. Bütün öğrencilerimize buradan çağrıda bulunuyorum sizler, üniversitemizi yarışmalarda temsil ediyorsunuz kazandığınız başarılarla da üniversitemizin adını ve kalitesini artırıyorsunuz. Katılacağınız bütün yarışmalarda sizlerin hep yanındayız, başarılarınızın daim olmasını diliyorum" dedi.

Tufan Elektromobil Takımı da Rektör Özkan'a gösterdiği destekten dolayı teşekkür ederek ilerleyen projelerinde de yanlarında olma dileğinde bulundu. Konuşmaların ardından Rektör Özkan, öğrencilerle TUFAN V2 isimli elektrikli arabayı kullandı.

FOTOĞRAFLI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.