ATSO'da Davut Çetin kazandı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 07.10.2022 - 12:25, Güncelleme: 07.10.2022 - 16:06
 

ATSO'da Davut Çetin kazandı

ATSO'da Davut Çetin kazandı
ANTALYA Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ATSO), yönetim kurulu seçiminde Davut Çetin 59, Ali Bahar 58 oy aldı. Nefes nefese geçen seçim sonunda ATSO'da önümüzdeki 4 yıllık dönemin bakanı Davut Çetin oldu. ATSO'da 1 Ekim Cumartesi günü seçilen 117 meclis üyesinin yönetim kurulu başkanı ve üyelerini belirleyeceğini belirleyeceği seçim 10.00'da başladı ve 11.58'de 117 üyenin de tamamının oy kullanma işlemi tamamlandı. Antalya'nın en büyük sivil toplum örgütü ATSO'nun 1 Ekim Cumartesi günü Kepez 3'üncü İlçe Seçim Kurulu'nca gerçekleştirilen seçimlerinde, önümüzdeki dört yıl görev alacak 49 meslek komitesindeki 283 meslek komite üyesi ve 117 meclis üyesinin ardından, bugün yönetim kurulu başkanı ve üyeleri, disiplin kurulu ve TOBB delegelerinin seçimi yapıldı. ATSO Hizmet Binası'nda Kepez 3'üncü İlçe Seçim Kurulu'nun denetiminde oy kullanma işlemi saat 10.00'da başladı. Adaylar Davut Çetin ve Ali Bahar'ın birbirlerine başarı dileğinde bulunduğu ve birlikte fotoğraf da çektirdiği seçimde, 117 meclis üyesi oy kullandı. Saat 10.00'da oy kullanma işlemi başladı ve 11.58 itibarıyla da tüm üyeler oylarını kullandı. Kepez 3'üncü İlçe Seçim Kurulu görevlilerince oy kullanma işleminin tamamlanmasının ardından yönetim kurulu başkanı ve üyeleri, disiplin kurulu ile TOBB delegelerinin seçiminin yapıldığı sandıklar açıldı. Kırmızı listeyle yarışan Davut Çetin, mavi listeyle yarışan Ali Bahar'ın gözlemcileri de sandıklardaki oyların sayımını izledi. Oy sayımında 59 kırmızı, 58 mavi listelere oy çıktı. ATSO'da yeni başkan yeniden Davut Çetin olurken, üyeler 'Davut Bakan' tezahüratıyla sevinç gösterisi yaptı. ATSO Başkanı Çetin, kafa kafaya bir seçim yaşandığını belirterek, “Ben iki tarafı da tebrik ediyorum. Hayırlı olsun" dedi. ATSO Başkanı Davut Çetin'in yönetim kurulu listesinde şu isimler bulunuyor: Mustafa Atılgan, Süleyman Özer, Hasan Tunç, Ayhan Yıldırım, Osman Çoban, Selçuk Şahin Yılmaz, Kenan Çelik, Atila Uğur, Mücahit Turgut, İbrahim Ethem Culfa. SEÇİ SONUÇLARI YÖNETİM KIRMIZI: 59 MAVİ: 58 TOBB DELEGELERİ KIRMIZI: 61 MAVİ: 56 DİSİPLİN KURULU: KIRMIZI: 61 MAVİ: 56    
ATSO'da Davut Çetin kazandı

ANTALYA Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ATSO), yönetim kurulu seçiminde Davut Çetin 59, Ali Bahar 58 oy aldı. Nefes nefese geçen seçim sonunda ATSO'da önümüzdeki 4 yıllık dönemin bakanı Davut Çetin oldu.

ATSO'da 1 Ekim Cumartesi günü seçilen 117 meclis üyesinin yönetim kurulu başkanı ve üyelerini belirleyeceğini belirleyeceği seçim 10.00'da başladı ve 11.58'de 117 üyenin de tamamının oy kullanma işlemi tamamlandı.

Antalya'nın en büyük sivil toplum örgütü ATSO'nun 1 Ekim Cumartesi günü Kepez 3'üncü İlçe Seçim Kurulu'nca gerçekleştirilen seçimlerinde, önümüzdeki dört yıl görev alacak 49 meslek komitesindeki 283 meslek komite üyesi ve 117 meclis üyesinin ardından, bugün yönetim kurulu başkanı ve üyeleri, disiplin kurulu ve TOBB delegelerinin seçimi yapıldı.

ATSO Hizmet Binası'nda Kepez 3'üncü İlçe Seçim Kurulu'nun denetiminde oy kullanma işlemi saat 10.00'da başladı. Adaylar Davut Çetin ve Ali Bahar'ın birbirlerine başarı dileğinde bulunduğu ve birlikte fotoğraf da çektirdiği seçimde, 117 meclis üyesi oy kullandı. Saat 10.00'da oy kullanma işlemi başladı ve 11.58 itibarıyla da tüm üyeler oylarını kullandı.

Kepez 3'üncü İlçe Seçim Kurulu görevlilerince oy kullanma işleminin tamamlanmasının ardından yönetim kurulu başkanı ve üyeleri, disiplin kurulu ile TOBB delegelerinin seçiminin yapıldığı sandıklar açıldı. Kırmızı listeyle yarışan Davut Çetin, mavi listeyle yarışan Ali Bahar'ın gözlemcileri de sandıklardaki oyların sayımını izledi. Oy sayımında 59 kırmızı, 58 mavi listelere oy çıktı. ATSO'da yeni başkan yeniden Davut Çetin olurken, üyeler 'Davut Bakan' tezahüratıyla sevinç gösterisi yaptı. ATSO Başkanı Çetin, kafa kafaya bir seçim yaşandığını belirterek, “Ben iki tarafı da tebrik ediyorum. Hayırlı olsun" dedi.

ATSO Başkanı Davut Çetin'in yönetim kurulu listesinde şu isimler bulunuyor: Mustafa Atılgan, Süleyman Özer, Hasan Tunç, Ayhan Yıldırım, Osman Çoban, Selçuk Şahin Yılmaz, Kenan Çelik, Atila Uğur, Mücahit Turgut, İbrahim Ethem Culfa.

SEÇİ SONUÇLARI

YÖNETİM

KIRMIZI: 59

MAVİ: 58

TOBB DELEGELERİ

KIRMIZI: 61

MAVİ: 56

DİSİPLİN KURULU:

KIRMIZI: 61

MAVİ: 56

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.