Patlayan lityum piller, yangına neden oldu

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 10.10.2022 - 11:57, Güncelleme: 10.10.2022 - 11:57
 

Patlayan lityum piller, yangına neden oldu

Patlayan lityum piller, yangına neden oldu
Bülent TATOĞULLARI/ ANTALYA, (DHA)-ANTALYA'nın Konyaaltı ilçesinde lityum pillerinin patlamasının ardından çıkan yangın, 45 dakika süren müdahale ile söndürüldü. Yangın, saat 10.00 sıralarında Altınkum Mahallesi 441 Sokak'taki 8 katlı binanın çatı katındaki dairede meydana geldi. Dairedeki lityum pillerin patlamasının ardından alevler, kısa sürede tüm evi sardı. Durumun bildirilmesiyle adrese itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yangın, ekiplerin 45 dakikalık çalışması ile söndürüldü. Dumandan etkilenen ev sahibi İsa U. (62), ambulansla özel bir hastaneye götürüldü. Evde hasar oluşurken, yangın ile ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA) FOTOĞRAFLI
Patlayan lityum piller, yangına neden oldu

Bülent TATOĞULLARI/ ANTALYA, (DHA)-ANTALYA'nın Konyaaltı ilçesinde lityum pillerinin patlamasının ardından çıkan yangın, 45 dakika süren müdahale ile söndürüldü.
Yangın, saat 10.00 sıralarında Altınkum Mahallesi 441 Sokak'taki 8 katlı binanın çatı katındaki dairede meydana geldi. Dairedeki lityum pillerin patlamasının ardından alevler, kısa sürede tüm evi sardı. Durumun bildirilmesiyle adrese itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yangın, ekiplerin 45 dakikalık çalışması ile söndürüldü. Dumandan etkilenen ev sahibi İsa U. (62), ambulansla özel bir hastaneye götürüldü. Evde hasar oluşurken, yangın ile ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.