Boşanma yüzünden husumetli olduğu akrabasını sokak ortasında vurdu

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 12.10.2022 - 16:49, Güncelleme: 12.10.2022 - 16:49
 

Boşanma yüzünden husumetli olduğu akrabasını sokak ortasında vurdu

Boşanma yüzünden husumetli olduğu akrabasını sokak ortasında vurdu
Bülent TATOĞULARI/ ANTALYA, (DHA)- ANTALYA'da M.T., boşanma konusu nedeniyle husumetli olduğu Gazele Aktaş'ı (67) sokak ortasında pompalı tüfekle vurarak ağır yaraladı. M.T.'nin olay öncesi Aktaş'ı takip etmesi ve olay sonrası kaçması ise güvenlik kameralarına yansıdı. Olay, saat 14.30 sıralarında, Kepez ilçesi Güneş Mahallesi 6039 Sokak'ta meydana geldi. Semt pazarında ikinci el kıyafet satan ve pazar arabası ile kızının evine doğru yürüyen Gazele Aktaş'ı takibe alan M.T., önce tartışıp sonra pompalı tüfeği doğrultu. Aktaş'ın da tuğla ve taş parçası attığı M.T., tüfeği art arda ateşledi. Göğüs ve ayak bölgelerinden vurularak ağır yaralanan Aktaş, çevredekiler tarafından çağrılan sağlık görevlilerince ambulansla Kepez Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Olay sonrası hareket geçen polis, kadının uzaktan akrabası olan ve aralarında boşanma konusu yüzünden husumet bulunan M.T.'yi yakalamak için çalışma başlattı. M.T.'nin pazar arabası ile giden Gazele Aktaş'ı takip etmesi, tüfekle vurduktan sonra kaçması ise güvenlik kameralarına anbean yansıdı. (DHA) FOTOĞRAFLI
Boşanma yüzünden husumetli olduğu akrabasını sokak ortasında vurdu

Bülent TATOĞULARI/ ANTALYA, (DHA)- ANTALYA'da M.T., boşanma konusu nedeniyle husumetli olduğu Gazele Aktaş'ı (67) sokak ortasında pompalı tüfekle vurarak ağır yaraladı. M.T.'nin olay öncesi Aktaş'ı takip etmesi ve olay sonrası kaçması ise güvenlik kameralarına yansıdı.
Olay, saat 14.30 sıralarında, Kepez ilçesi Güneş Mahallesi 6039 Sokak'ta meydana geldi. Semt pazarında ikinci el kıyafet satan ve pazar arabası ile kızının evine doğru yürüyen Gazele Aktaş'ı takibe alan M.T., önce tartışıp sonra pompalı tüfeği doğrultu. Aktaş'ın da tuğla ve taş parçası attığı M.T., tüfeği art arda ateşledi. Göğüs ve ayak bölgelerinden vurularak ağır yaralanan Aktaş, çevredekiler tarafından çağrılan sağlık görevlilerince ambulansla Kepez Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Olay sonrası hareket geçen polis, kadının uzaktan akrabası olan ve aralarında boşanma konusu yüzünden husumet bulunan M.T.'yi yakalamak için çalışma başlattı. M.T.'nin pazar arabası ile giden Gazele Aktaş'ı takip etmesi, tüfekle vurduktan sonra kaçması ise güvenlik kameralarına anbean yansıdı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.