İşyerini kurşunlayıp kaçtı

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 14.10.2022 - 11:42, Güncelleme: 14.10.2022 - 13:41
 

İşyerini kurşunlayıp kaçtı

İşyerini kurşunlayıp kaçtı
    Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, (DHA)- ANTALYA'da gece yarısı bir işyerine tabancayla iki el ateş edip kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı. Olay, 24.00 ila 01.00 saatleri arasında, Kepez ilçesi Hüsnü Karakaş Mahallesi Elmalılı Hamdi Yazır Caddesi üzerinde meydana geldi. Müteahhitlik yapan S.A'nın ofisine yaya olarak gelen koyu giyimli 1.70 boylarındaki şüpheli, tabancayla 2 el ateş etti. Şüpheli olay sonrası kaçarak, kayıplara karıştı. Sabah saatlerinde işyerine gelenler, kolon ve camda bulunan kurşun deliklerini fark etti. İhbarla adrese gelen ekipler, şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışma başlaştı. FOTOĞRAFLI  
İşyerini kurşunlayıp kaçtı

 

 

Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, (DHA)- ANTALYA'da gece yarısı bir işyerine tabancayla iki el ateş edip kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Olay, 24.00 ila 01.00 saatleri arasında, Kepez ilçesi Hüsnü Karakaş Mahallesi Elmalılı Hamdi Yazır Caddesi üzerinde meydana geldi. Müteahhitlik yapan S.A'nın ofisine yaya olarak gelen koyu giyimli 1.70 boylarındaki şüpheli, tabancayla 2 el ateş etti. Şüpheli olay sonrası kaçarak, kayıplara karıştı. Sabah saatlerinde işyerine gelenler, kolon ve camda bulunan kurşun deliklerini fark etti. İhbarla adrese gelen ekipler, şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışma başlaştı.

FOTOĞRAFLI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.