ATSO seçiminde YSK, İl Seçim Kurulu’nun kararını bozdu (2)

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 14.10.2022 - 18:49, Güncelleme: 14.10.2022 - 18:49
 

ATSO seçiminde YSK, İl Seçim Kurulu’nun kararını bozdu (2)

ATSO seçiminde YSK, İl Seçim Kurulu’nun kararını bozdu (2)
DAVUT ÇETİN; YSK’YI KINIYORUZ Davut Çetin,  “Bu karara göre bütün Oda ve Borsa seçimlerinin iptal olması lazım. YSK, üyelerimizin hür iradesini yok saymıştır. YSK’yı kınıyoruz. Henüz gerekçeli karar bize ulaşmadı. 59 meclis üyemizle bu kararı biz kabul etmiyoruz. Bunu kabul etmemiz mümkün değil. Hakkımızı sonuna kadar arayacağız” dedi. ALİ BAHAR: ADALET YERİNİ BULDU Ali Bahar ise açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Adaletin yerini bulması, hak edenin kazanmış olması elbette bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Ancak ATSO gibi 140 yıllık köklü bir kurumun itibarına, kişisel menfaatler uğruna gölge düşürülmesi, tahammül edilemez bir gerçek olarak karşımızda durmaktadır. ATSO’nun yeni başkanı ve yönetim kurulu olarak bizler, bu olumsuzlukların unutulması için var gücümüzle çalışacağız. ATSO’yu her zaman iyilik ve başarı ekseninde tutacağız. Kırmızı listelere gönül veya oy vermiş, kırmızı listeden meclis ya da komite üyesi seçilmiş arkadaşlarımız ile birlikte, önümüzdeki 4 yıl boyunca, Antalya’mızı ve ATSO’yu daha güçlü kılmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Bu dostane tutum karşısında sergilenecek her türlü olumlu yaklaşımın, şehrimiz ve odamız için büyük kazanımlar sağlayacağı unutulmamalıdır.” (DHA)  
ATSO seçiminde YSK, İl Seçim Kurulu’nun kararını bozdu (2)

DAVUT ÇETİN; YSK’YI KINIYORUZ

Davut Çetin,  “Bu karara göre bütün Oda ve Borsa seçimlerinin iptal olması lazım. YSK, üyelerimizin hür iradesini yok saymıştır. YSK’yı kınıyoruz. Henüz gerekçeli karar bize ulaşmadı. 59 meclis üyemizle bu kararı biz kabul etmiyoruz. Bunu kabul etmemiz mümkün değil. Hakkımızı sonuna kadar arayacağız” dedi.

ALİ BAHAR: ADALET YERİNİ BULDU

Ali Bahar ise açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Adaletin yerini bulması, hak edenin kazanmış olması elbette bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Ancak ATSO gibi 140 yıllık köklü bir kurumun itibarına, kişisel menfaatler uğruna gölge düşürülmesi, tahammül edilemez bir gerçek olarak karşımızda durmaktadır. ATSO’nun yeni başkanı ve yönetim kurulu olarak bizler, bu olumsuzlukların unutulması için var gücümüzle çalışacağız. ATSO’yu her zaman iyilik ve başarı ekseninde tutacağız. Kırmızı listelere gönül veya oy vermiş, kırmızı listeden meclis ya da komite üyesi seçilmiş arkadaşlarımız ile birlikte, önümüzdeki 4 yıl boyunca, Antalya’mızı ve ATSO’yu daha güçlü kılmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Bu dostane tutum karşısında sergilenecek her türlü olumlu yaklaşımın, şehrimiz ve odamız için büyük kazanımlar sağlayacağı unutulmamalıdır.” (DHA)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.