Antalya Turizm Fuarı için geri sayım başladı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 20.10.2022 - 15:45, Güncelleme: 20.10.2022 - 15:45
 

Antalya Turizm Fuarı için geri sayım başladı

Antalya Turizm Fuarı için geri sayım başladı
  ANTALYA (DHA) - ANTALYA'da 4'üncü kez kapılarını açmaya hazırlanan Antalya Turizm Fuarı (ATF) 27 -28 Ekim 2022 tarihlerinde Antalya Expo Center ANFAŞ'ta gerçekleşecek. ATF22, 20 ülkeden davetli turizm profesyonelleri ile uluslararası boyutta Akdeniz'in en verimli profesyonel turizm fuarı olarak yerinde pazarlama imkanı sunacak. 300 katılımcı turizm markası, 2000 davetli seyahat acentesi, 8.000'nin üzerinde planlı, yaklaşık 20 000 m2 de potansiyel 100.000 B2B birebir iş görüşmesi ve trend panelleri ile ATF, turizm endüstrisine katma değer sunacak. İki gün boyunca sadece turizm profesyonellerini ağırlayacak olan ATF22, her yıl olduğu gibi bu yıl da ulusal- uluslararası tur operatörleri, offline-online seyahat acenteleri, konaklama sektörü markaları, havayolları, ulaşım firmaları, etkinlik firmaları, ulusal- uluslararası turizm destinasyonları, bilişim teknolojileri, hizmet ve finans sektörü gibi turizm sektöründe yer alan aktörlere ev sahipliği yapacak. İki gün boyunca çeşitli görüşmelere ev sahipliği yapacak olan fuar 100 bin birebir iş görüşmesi sayısı ile rekor sayıya ulaşmayı hedefliyor. TEMASI BİSİKLET TURİZMİ Antalya Expo Center ANFAŞ'ta gerçekleşecek olan Antalya Turizm Fuarı 2022'nin bu yılki teması 'bisiklet turizmi' olarak belirlendi. ATF22'de global turizm arenasında her yıl giderek yükselen bir grafik çizen bisiklet turizmi iki gün boyunca panellerde ele alınarak sürdürülebilir ve alternatif turizmdeki önemi ön plana çıkarılacak ve geleceğine yön verecek başlıca konu başlıkları konuşulacak. Antalya Turizm Fuarı ve Bisiklet Turizm Derneği, TGA Türkiye Turizmini Geliştirme Ajansı ve Kültür ve Turizm Bakanlığı iş birliğiyle gerçekleşecek panellerde konunun uzmanı profesyoneller, çağımızın getirdiği ve tüketicilerin tatil anlayışına göre şekillenen turizm trendlerinde bisiklet turizminin önemine 4 oturum ile vurgu yaparak sektöre bu konuda ışık tutacak. (DHA) FOTOĞRAFLI  
Antalya Turizm Fuarı için geri sayım başladı

 

ANTALYA (DHA) - ANTALYA'da 4'üncü kez kapılarını açmaya hazırlanan Antalya Turizm Fuarı (ATF) 27 -28 Ekim 2022 tarihlerinde Antalya Expo Center ANFAŞ'ta gerçekleşecek.
ATF22, 20 ülkeden davetli turizm profesyonelleri ile uluslararası boyutta Akdeniz'in en verimli profesyonel turizm fuarı olarak yerinde pazarlama imkanı sunacak. 300 katılımcı turizm markası, 2000 davetli seyahat acentesi, 8.000'nin üzerinde planlı, yaklaşık 20 000 m2 de potansiyel 100.000 B2B birebir iş görüşmesi ve trend panelleri ile ATF, turizm endüstrisine katma değer sunacak. İki gün boyunca sadece turizm profesyonellerini ağırlayacak olan ATF22, her yıl olduğu gibi bu yıl da ulusal- uluslararası tur operatörleri, offline-online seyahat acenteleri, konaklama sektörü markaları, havayolları, ulaşım firmaları, etkinlik firmaları, ulusal- uluslararası turizm destinasyonları, bilişim teknolojileri, hizmet ve finans sektörü gibi turizm sektöründe yer alan aktörlere ev sahipliği yapacak. İki gün boyunca çeşitli görüşmelere ev sahipliği yapacak olan fuar 100 bin birebir iş görüşmesi sayısı ile rekor sayıya ulaşmayı hedefliyor.
TEMASI BİSİKLET TURİZMİ
Antalya Expo Center ANFAŞ'ta gerçekleşecek olan Antalya Turizm Fuarı 2022'nin bu yılki teması 'bisiklet turizmi' olarak belirlendi. ATF22'de global turizm arenasında her yıl giderek yükselen bir grafik çizen bisiklet turizmi iki gün boyunca panellerde ele alınarak sürdürülebilir ve alternatif turizmdeki önemi ön plana çıkarılacak ve geleceğine yön verecek başlıca konu başlıkları konuşulacak. Antalya Turizm Fuarı ve Bisiklet Turizm Derneği, TGA Türkiye Turizmini Geliştirme Ajansı ve Kültür ve Turizm Bakanlığı iş birliğiyle gerçekleşecek panellerde konunun uzmanı profesyoneller, çağımızın getirdiği ve tüketicilerin tatil anlayışına göre şekillenen turizm trendlerinde bisiklet turizminin önemine 4 oturum ile vurgu yaparak sektöre bu konuda ışık tutacak. (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.