Bucak’ta Kasımpati dinletisi

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 29.11.2021 - 23:09, Güncelleme: 30.11.2021 - 09:12
 

Bucak’ta Kasımpati dinletisi

BURDUR’ un Bucak ilçesinde Bucak Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen şiir ve müzik dinletisi büyük beğeni topladı.
BURDUR’ un Bucak ilçesinde Bucak Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen şiir ve müzik dinletisi büyük beğeni topladı. Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Bucak Hikmet Tolunay Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda düzenlenen programa, Bucak Kaymakamı Erol Tanrıkulu, Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Bucak Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Sarı, Kocaaliler Belediye Başkanı Selahatdin Gökçe, AK Parti Bucak İlçe Başkanı Mustafa Oğuz, İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez, Bucak İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar, MHP Bucak İlçe Başkanı Süleyman Demirezen, , Bucak Zeliha Tolunay Teknoloji ve Uygulamalı Eğitimler MYO Müdürü Osman Akın, Bucak Hikmet Tolunay MYO Müdürü Mehmet Özmen, Bucak Hızarcılar, Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı İsmail İnan Okul Müdürleri, öğretmenler ve davetliler katıldı. Kasımpati dinletisi kapsamında Bucak İlçesi'nde eğitim öğretim faaliyeti gösteren okullardaki öğretmenlerin okuduğu şiirler ve müzikler davetliler tarafından çok beğenildi. Kasımati programında Bucak Kaymakamı Erol Tanrıkulu ve Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal da şiir okudular. Kasımpati şiir ve müzik dinletisi program sonunda Kaymakam Erol Tanrıkulu şiir ve müzikleri ile destek verenlere çiçek takdiminde bulundu.  
BURDUR’ un Bucak ilçesinde Bucak Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen şiir ve müzik dinletisi büyük beğeni topladı.

BURDUR’ un Bucak ilçesinde Bucak Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen şiir ve müzik dinletisi büyük beğeni topladı.

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Bucak Hikmet Tolunay Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda düzenlenen programa, Bucak Kaymakamı Erol Tanrıkulu, Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Bucak Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Sarı, Kocaaliler Belediye Başkanı Selahatdin Gökçe, AK Parti Bucak İlçe Başkanı Mustafa Oğuz, İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez, Bucak İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar, MHP Bucak İlçe Başkanı Süleyman Demirezen, , Bucak Zeliha Tolunay Teknoloji ve Uygulamalı Eğitimler MYO Müdürü Osman Akın, Bucak Hikmet Tolunay MYO Müdürü Mehmet Özmen, Bucak Hızarcılar, Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı İsmail İnan Okul Müdürleri, öğretmenler ve davetliler katıldı.

Kasımpati dinletisi kapsamında Bucak İlçesi'nde eğitim öğretim faaliyeti gösteren okullardaki öğretmenlerin okuduğu şiirler ve müzikler davetliler tarafından çok beğenildi. Kasımati programında Bucak Kaymakamı Erol Tanrıkulu ve Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal da şiir okudular.

Kasımpati şiir ve müzik dinletisi program sonunda Kaymakam Erol Tanrıkulu şiir ve müzikleri ile destek verenlere çiçek takdiminde bulundu.  

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.