Korkuteli'de okuma yazma kursları devam ediyor

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 27.10.2022 - 15:21, Güncelleme: 28.10.2022 - 08:58
 

Korkuteli'de okuma yazma kursları devam ediyor

Korkuteli'de okuma yazma kursları devam ediyor
 ANTALYA'nın Korkuteli ilçesinde Sevim-Cevat Soyiç Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından 'Okuma Yazma Bilmeyen Kalmasın' adlı proje kapsamında düzenlenen kurslarda okuma yazma eğitimleri devam ediyor. Merkezde Senem Dayıoğlu tarafından gerçekleştirilen eğitimde 160 saat süren kursta 4 kursiyerin eğitimi sürüyor. Korkuteli Cevat Soyiç Halk Eğitim Merkezi Müdürü Öznur Taşkan, "Okuma yazma kurslarımız devam ediyor. Alan taramalarıyla okuma yazma bilmeyen vatandaşlarımızı tespit etmeye çalışıyoruz. Tespit edemediğimiz kişiler hakkında toplumun her kesiminden destek bekliyoruz. Okuma yazma bilmeyen vatandaşlar da kendilerine en yakın okula veya halk eğitim merkezine müracaat edebilirler. Bir kişi bile olsa kurs açıyoruz. Yaşın önemi yok. 'Ben öğrenmek istiyorum' diyenlere 80 yaşında da olsa kapımız açık" diye konuştu. (DHA) FOTOĞRAFLI    
Korkuteli'de okuma yazma kursları devam ediyor

 ANTALYA'nın Korkuteli ilçesinde Sevim-Cevat Soyiç Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından 'Okuma Yazma Bilmeyen Kalmasın' adlı proje kapsamında düzenlenen kurslarda okuma yazma eğitimleri devam ediyor.

Merkezde Senem Dayıoğlu tarafından gerçekleştirilen eğitimde 160 saat süren kursta 4 kursiyerin eğitimi sürüyor. Korkuteli Cevat Soyiç Halk Eğitim Merkezi Müdürü Öznur Taşkan, "Okuma yazma kurslarımız devam ediyor. Alan taramalarıyla okuma yazma bilmeyen vatandaşlarımızı tespit etmeye çalışıyoruz. Tespit edemediğimiz kişiler hakkında toplumun her kesiminden destek bekliyoruz. Okuma yazma bilmeyen vatandaşlar da kendilerine en yakın okula veya halk eğitim merkezine müracaat edebilirler. Bir kişi bile olsa kurs açıyoruz. Yaşın önemi yok. 'Ben öğrenmek istiyorum' diyenlere 80 yaşında da olsa kapımız açık" diye konuştu. (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.