Jandarmadan kaçak silah atölyesine baskın

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 27.10.2022 - 16:24, Güncelleme: 28.10.2022 - 08:59
 

Jandarmadan kaçak silah atölyesine baskın

Jandarmadan kaçak silah atölyesine baskın
ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde jandarma, silah imal ettiği ve kaçak silah satışı yaptığı belirlenen O.K'nın atölyesine yaptığı operasoynda 22 ruhsatsız tabanca, 429 şarjör ve 100 fişek, silah yapımında kullanılan namlu açma torna makinesi, çok sayıda tabanca yapımında kullanılan yedek parça ele geçirdi. Manavgat'ta jandarma O.K.'nın silah imal ettiği ve  kaçak silah satışı yaptığını tespit etti. Şüpheli Jandarma operasyonunda atölyesinde yakalandı. Aramada, 22 ruhsatsız tabanca, 429 şarjör ve 100 fişek,  silah yapımında kullanılan namlu açma torna makinası, çok sayıda tabanca yapımında kullanılan yedek parça ele geçirildi. Şüpheli O.K. gözaltına alındı. FOTOĞRAFLI  
Jandarmadan kaçak silah atölyesine baskın

ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde jandarma, silah imal ettiği ve kaçak silah satışı yaptığı belirlenen O.K'nın atölyesine yaptığı operasoynda 22 ruhsatsız tabanca, 429 şarjör ve 100 fişek, silah yapımında kullanılan namlu açma torna makinesi, çok sayıda tabanca yapımında kullanılan yedek parça ele geçirdi.

Manavgat'ta jandarma O.K.'nın silah imal ettiği ve  kaçak silah satışı yaptığını tespit etti. Şüpheli Jandarma operasyonunda atölyesinde yakalandı. Aramada, 22 ruhsatsız tabanca, 429 şarjör ve 100 fişek,  silah yapımında kullanılan namlu açma torna makinası, çok sayıda tabanca yapımında kullanılan yedek parça ele geçirildi. Şüpheli O.K. gözaltına alındı.

FOTOĞRAFLI

 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.