ATF22'ye büyük ilgi

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 01.11.2022 - 12:06, Güncelleme: 01.11.2022 - 12:06
 

ATF22'ye büyük ilgi

ATF22'ye büyük ilgi
  ANTALYA, (DHA) - BU yıl 4'üncüsü düzenlenen ve iki gün süren Antalya Turizm Fuarı (ATF22), turizm profesyonellerinden büyük ilgi gördü. Antalya Fuar Merkezi’nde 20 bin metrekare alanda, 20 ülkeden yaklaşık 20 bin sektör profesyonelinin ağırlandığı ATF22, pazar çeşitliliği, üst seviyedeki katılımcı ve ziyaretçileri ile dikkat çekti. Panel programları, üniversiteli gençlerin ziyaretleri, katılımcıların renkli aktiviteleri ATF22'nin konu başlıkları oldu. ATF22 bu sene de ulusal ve uluslararası üst düzey acente yetkilileri, tur operatörleri, otelcilik ve hizmet sektörü gibi turizm endüstrisi paydaşlarını bir araya getirdi. 300 katılımcı turizm markası, 2 bin davetli seyahat acentesinin yer aldığı Antalya Turizm Fuarı, turizm endüstrisinin en önemli isimlerini ağırladı. Türkiye turizm dünyasının 2022’ye dair son sözleri ve 2023’ün ilk tahminleri ATF22’de paylaşıldı. Gelecek yılın turizm sezonunun değerlendirildiği ATF22’de umut dolu sözler dile getirildi. İç pazar, Avrupa ve BDT pazarının sektör liderlerinin tamamının katılım gösterdiği ATF22’de turizm profesyonelleri Antalya Turizm Fuarı’ndan memnuniyetlerini dile getirdi. Uzun zamandır fuarlara katılım göstermeyen firmaların ATF22 ile profesyonellerle buluşması büyük heyecan yarattı. KANAAT ÖNDERLERİNDEN ÖVGÜ İki gün boyunca ulusal-uluslararası tur operatörleri, offline-online seyahat acenteleri, konaklama sektörü markaları, havayolları, ulaşım firmaları, etkinlik firmaları, ulusal-uluslararası turizm destinasyonları, bilişim teknolojileri, hizmet ve finans sektörü gibi turizm sektöründe yer alan aktörlere ev sahipliği yapan Antalya Turizm Fuarı kanaat önderlerinden de övgü aldı. BİSİKLET TURİZMİ İÇİN ÖNEMLİ NOTLAR ÇIKARILDI Toplamda 10 oturumdan oluşan ATF22 panel programının bu yılki trend teması, 'Bisiklet Turizmi' oldu. Panellerde, turizmin 12 aya yayılmasında önemli katkı sağlayan bisiklet turizmine vurgu yapılarak alternatif turizm yolları konuşuldu. Bisiklet dostu otellerin ilgilileri ve bisiklet turizmi uzmanlarının da yer aldığı paneller, sektöre katkı amacıyla gerçekleşti. Ziyaretçilerin yoğun ilgilisiyle süren ve konuyu çok yönlü ele alan panellerden önemli notlar çıkarıldı. Fuar alanında çeşitli gösteriler, dans şovları, eğlence ve sanat aktiviteleri yapıldı. Ziyaretçilere görsel şölen sunan dans şovlarıyla kameralara renkli kareler yansırken, fotoğraf yarışmasına da büyük ilgi gösterildi. İlk günün sonunda gerçekleşen Welcome Parti’de ziyaretçiler perküsyon sanatçısı Onur Bolat’la keyifli dakikalar yaşadı. ATF22 Closing Parti’de Ozan Doğulu canlı performans sergiledi. FOTOĞRAFLI
ATF22'ye büyük ilgi

 

ANTALYA, (DHA) - BU yıl 4'üncüsü düzenlenen ve iki gün süren Antalya Turizm Fuarı (ATF22), turizm profesyonellerinden büyük ilgi gördü.

Antalya Fuar Merkezi’nde 20 bin metrekare alanda, 20 ülkeden yaklaşık 20 bin sektör profesyonelinin ağırlandığı ATF22, pazar çeşitliliği, üst seviyedeki katılımcı ve ziyaretçileri ile dikkat çekti. Panel programları, üniversiteli gençlerin ziyaretleri, katılımcıların renkli aktiviteleri ATF22'nin konu başlıkları oldu. ATF22 bu sene de ulusal ve uluslararası üst düzey acente yetkilileri, tur operatörleri, otelcilik ve hizmet sektörü gibi turizm endüstrisi paydaşlarını bir araya getirdi. 300 katılımcı turizm markası, 2 bin davetli seyahat acentesinin yer aldığı Antalya Turizm Fuarı, turizm endüstrisinin en önemli isimlerini ağırladı. Türkiye turizm dünyasının 2022’ye dair son sözleri ve 2023’ün ilk tahminleri ATF22’de paylaşıldı. Gelecek yılın turizm sezonunun değerlendirildiği ATF22’de umut dolu sözler dile getirildi.

İç pazar, Avrupa ve BDT pazarının sektör liderlerinin tamamının katılım gösterdiği ATF22’de turizm profesyonelleri Antalya Turizm Fuarı’ndan memnuniyetlerini dile getirdi. Uzun zamandır fuarlara katılım göstermeyen firmaların ATF22 ile profesyonellerle buluşması büyük heyecan yarattı.

KANAAT ÖNDERLERİNDEN ÖVGÜ

İki gün boyunca ulusal-uluslararası tur operatörleri, offline-online seyahat acenteleri, konaklama sektörü markaları, havayolları, ulaşım firmaları, etkinlik firmaları, ulusal-uluslararası turizm destinasyonları, bilişim teknolojileri, hizmet ve finans sektörü gibi turizm sektöründe yer alan aktörlere ev sahipliği yapan Antalya Turizm Fuarı kanaat önderlerinden de övgü aldı.

BİSİKLET TURİZMİ İÇİN ÖNEMLİ NOTLAR ÇIKARILDI

Toplamda 10 oturumdan oluşan ATF22 panel programının bu yılki trend teması, 'Bisiklet Turizmi' oldu. Panellerde, turizmin 12 aya yayılmasında önemli katkı sağlayan bisiklet turizmine vurgu yapılarak alternatif turizm yolları konuşuldu. Bisiklet dostu otellerin ilgilileri ve bisiklet turizmi uzmanlarının da yer aldığı paneller, sektöre katkı amacıyla gerçekleşti. Ziyaretçilerin yoğun ilgilisiyle süren ve konuyu çok yönlü ele alan panellerden önemli notlar çıkarıldı.

Fuar alanında çeşitli gösteriler, dans şovları, eğlence ve sanat aktiviteleri yapıldı. Ziyaretçilere görsel şölen sunan dans şovlarıyla kameralara renkli kareler yansırken, fotoğraf yarışmasına da büyük ilgi gösterildi. İlk günün sonunda gerçekleşen Welcome Parti’de ziyaretçiler perküsyon sanatçısı Onur Bolat’la keyifli dakikalar yaşadı. ATF22 Closing Parti’de Ozan Doğulu canlı performans sergiledi.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.