Kamyonetle hafif ticari araç çarpıştı; Berk öldü, 3 kişi yaralı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 08.11.2022 - 12:22, Güncelleme: 08.11.2022 - 12:22
 

Kamyonetle hafif ticari araç çarpıştı; Berk öldü, 3 kişi yaralı

Kamyonetle hafif ticari araç çarpıştı; Berk öldü, 3 kişi yaralı
Mahir ÇEVİREN/ ANTALYA, (DHA)- ANTALYA'nın Finike ilçesinde, kamyonet ile hafif ticari aracın çarpıştığı kazada Berk Yıldız (18) yaşamını yitirirken, 3 kişi de yaralandı. Kaza, saat 05.00 sıralarında, Kumluca- Finike yolunun Hasyurt Mahallesi yakınlarında meydana geldi. M.K.'nin (43) kullandığı 07 ATZ 991 plakalı kamyonet ile tali yola çıkan Berk Yıldız yönetimindeki 35 HLJ 42 plakalı hafif ticari araç çarpıştı. Kazanın ardından bölgeye kurtarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede araçta yalnız olan Berk Yıldız'ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Kamyonetteki M.K., T.K. ve C.T. ise Finike Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenilirken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı. (DHA) FOTOĞRAFLI
Kamyonetle hafif ticari araç çarpıştı; Berk öldü, 3 kişi yaralı

Mahir ÇEVİREN/ ANTALYA, (DHA)- ANTALYA'nın Finike ilçesinde, kamyonet ile hafif ticari aracın çarpıştığı kazada Berk Yıldız (18) yaşamını yitirirken, 3 kişi de yaralandı.
Kaza, saat 05.00 sıralarında, Kumluca- Finike yolunun Hasyurt Mahallesi yakınlarında meydana geldi. M.K.'nin (43) kullandığı 07 ATZ 991 plakalı kamyonet ile tali yola çıkan Berk Yıldız yönetimindeki 35 HLJ 42 plakalı hafif ticari araç çarpıştı. Kazanın ardından bölgeye kurtarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede araçta yalnız olan Berk Yıldız'ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Kamyonetteki M.K., T.K. ve C.T. ise Finike Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenilirken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.