Burdur'da Atatürk'ü anma konseri

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 11.11.2022 - 10:54, Güncelleme: 11.11.2022 - 10:54
 

Burdur'da Atatürk'ü anma konseri

Burdur'da Atatürk'ü anma konseri
  Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- BURDUR'da 10 Kasım Atatürk'ü Anma Konseri düzenlendi. Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından organize edilen ve MAKÜ Akustik Sanatlar Topluluğu, Kültür ve Sosyal Araştırmalar Topluluğu, Türk Sanat Müziği Topluluğu ve Türk Halk Müziği Topluluğu tarafından hazırlanan üniversitenin Konferans ve Sergi Salonu'ndaki konseri MAKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Karaca, Rektör Danışmanı Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Kılınç, Gençlik ve Spor İl Müdürü Orhan Kemerkaya, akademisyenler ve öğrenciler ile Burdurlular izledi. Konserde MAKÜ Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Bölümü öğretim görevlisi Gökhan Çağırgan, MAKÜ Türk Müziği Devlet Konservatuvarı öğretim görevlisi Tuğba Sahil, Fahriye Kuru ve Muhammed Emin Güneş'in seslendirdiği Atatürk'ün sevdiği Yanık Ömer, Kırmızı Gülün Âli Var, Vardar Ovası, Dağlar Dağlar, Burası Huştur, Çalın Davulları Çaydan Aşağıya gibi eserler izleyicilerden tam not aldı. FOTOĞRAFLI
Burdur'da Atatürk'ü anma konseri

 

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- BURDUR'da 10 Kasım Atatürk'ü Anma Konseri düzenlendi.

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından organize edilen ve MAKÜ Akustik Sanatlar Topluluğu, Kültür ve Sosyal Araştırmalar Topluluğu, Türk Sanat Müziği Topluluğu ve Türk Halk Müziği Topluluğu tarafından hazırlanan üniversitenin Konferans ve Sergi Salonu'ndaki konseri MAKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Karaca, Rektör Danışmanı Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Kılınç, Gençlik ve Spor İl Müdürü Orhan Kemerkaya, akademisyenler ve öğrenciler ile Burdurlular izledi.

Konserde MAKÜ Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Bölümü öğretim görevlisi Gökhan Çağırgan, MAKÜ Türk Müziği Devlet Konservatuvarı öğretim görevlisi Tuğba Sahil, Fahriye Kuru ve Muhammed Emin Güneş'in seslendirdiği Atatürk'ün sevdiği Yanık Ömer, Kırmızı Gülün Âli Var, Vardar Ovası, Dağlar Dağlar, Burası Huştur, Çalın Davulları Çaydan Aşağıya gibi eserler izleyicilerden tam not aldı.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.