Eğirdir MYO öğrencilerine usta aşçılardan ders

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 18.11.2022 - 14:57, Güncelleme: 18.11.2022 - 14:57
 

Eğirdir MYO öğrencilerine usta aşçılardan ders

Eğirdir MYO öğrencilerine usta aşçılardan ders
  Kemal EBEN/EĞİRDİR,(DHA) - ISPARTA Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Eğirdir Meslek Yüksek Okulu'nda (MYO) otel, lokanta ve ikram bölümünde öğrenim gören öğrencilerine, usta aşçılar tarafından uygulamalı eğitim verildi. Bir turizm grubuna bağlı tesislerde görev yapan aşçılar, Türk ve yabancı ülke mutfaklarından örnek yemeklerin nasıl yapıldığını ve sunulduğunu anlattı. 5 yıldızlı otellerin mutfak şefleri, öğrencilere staj, otelde çalışma imkanlarıyla ilgili detaylı bilgiler de verdi. Eğirdir MYO Müdürü Öğr. Gör. Mustafa Gök, Müdür Yardımcısı. Öğr. Gör. Çetin Meydan, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Hüseyin Duman, eğitime katılan usta mutfak şefleri ve otel yöneticilerine, öğrencilerin eğitimine katkı sundukları için teşekkür etti. Okul Müdürü Gök, "Usta çırak buluşmaları" etkinliğine katkı veren otel yöneticilerine teşekkür belgesi sundu.(DHA) FOTOĞRAFLI
Eğirdir MYO öğrencilerine usta aşçılardan ders

 

Kemal EBEN/EĞİRDİR,(DHA) - ISPARTA Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Eğirdir Meslek Yüksek Okulu'nda (MYO) otel, lokanta ve ikram bölümünde öğrenim gören öğrencilerine, usta aşçılar tarafından uygulamalı eğitim verildi.

Bir turizm grubuna bağlı tesislerde görev yapan aşçılar, Türk ve yabancı ülke mutfaklarından örnek yemeklerin nasıl yapıldığını ve sunulduğunu anlattı. 5 yıldızlı otellerin mutfak şefleri, öğrencilere staj, otelde çalışma imkanlarıyla ilgili detaylı bilgiler de verdi. Eğirdir MYO Müdürü Öğr. Gör. Mustafa Gök, Müdür Yardımcısı. Öğr. Gör. Çetin Meydan, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Hüseyin Duman, eğitime katılan usta mutfak şefleri ve otel yöneticilerine, öğrencilerin eğitimine katkı sundukları için teşekkür etti. Okul Müdürü Gök, "Usta çırak buluşmaları" etkinliğine katkı veren otel yöneticilerine teşekkür belgesi sundu.(DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.