Şehit ailesine 'Öğretmenler Günü' sürprizi

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 24.11.2022 - 13:14, Güncelleme: 24.11.2022 - 13:14
 

Şehit ailesine 'Öğretmenler Günü' sürprizi

Şehit ailesine 'Öğretmenler Günü' sürprizi
Cavit AKGÜN / MUĞLA, (DHA) - MUĞLA İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, şehit Binbaşı Kıvanç Cesur'un, emekli öğretmen annesi ve babası Zehra ve Remzi Cesur çiftini evlerinde ziyaret ederek, Öğretmenler Günü'nü kutladı. Muğla'nın merkez ilçesi Menteşe'de, 'Öğretmenler Günü' Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, anıta çelenk sundu. Çay, etkinlikler kapsamında Van'ın Çaldıran ilçesinde 2016 yılında teröristlerin zırhlı askeri araca yönelik düzenlediği bombalı saldırıda şehit olan Çaldıran İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Kıvanç Cesur'un emekli öğretmen annesi ve babası Zehra ve Remzi Cesur çiftini evlerinde ziyaret etti. Cesur çiftinin ellerini öpen İl Milli Eğitim Müdürü Çay, çiçek takdim edip, Öğretmenler Günü'nü kutladı. (DHA) FOTOĞRAF
Şehit ailesine 'Öğretmenler Günü' sürprizi

Cavit AKGÜN / MUĞLA, (DHA) - MUĞLA İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, şehit Binbaşı Kıvanç Cesur'un, emekli öğretmen annesi ve babası Zehra ve Remzi Cesur çiftini evlerinde ziyaret ederek, Öğretmenler Günü'nü kutladı.

Muğla'nın merkez ilçesi Menteşe'de, 'Öğretmenler Günü' Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, anıta çelenk sundu. Çay, etkinlikler kapsamında Van'ın Çaldıran ilçesinde 2016 yılında teröristlerin zırhlı askeri araca yönelik düzenlediği bombalı saldırıda şehit olan Çaldıran İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Kıvanç Cesur'un emekli öğretmen annesi ve babası Zehra ve Remzi Cesur çiftini evlerinde ziyaret etti. Cesur çiftinin ellerini öpen İl Milli Eğitim Müdürü Çay, çiçek takdim edip, Öğretmenler Günü'nü kutladı. (DHA)

FOTOĞRAF

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.