Bakan Çavuşoğlu nikah şahidi oldu

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 29.11.2022 - 10:30, Güncelleme: 29.11.2022 - 11:05
 

Bakan Çavuşoğlu nikah şahidi oldu

Bakan Çavuşoğlu nikah şahidi oldu
DIŞİŞLERİ Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 25'inci dönem MHP Antalya Milletvekili Tarkan Akıllı'nın oğlu Ferhat Akıllı ve Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Meclis Başkanı Ömer Kasapoğlu'nun kızı Rümeysa Kasapoğlu'nun düğününde nikah şahitliği yaptı. TBMM 25'inci dönem milletvekili Tarkan Akıllı'nın oğlu eczacı Ferhat Akıllı ile MATSO Meclis Başkanı Ömer Kasapoğlu'nun kızı Rümeysa Kasapoğlu, yaklaşık bin davetlinin katıldığı düğünle hayatlarını birleştirdi. Düğün öncesi gelin alma töreni mehter takımının katılımıyla gerçekleştirildi. Hisar Caddesi'nde vatandaşlar pencerelerden hem cep telefonlarıyla video çekti hem de mehteranın geçişini izledi. DAMAT VE AİLESİ İÇERİ ALINMADI Gelini almak için eve girmek isteyen damat tarafı, gelinin arkadaşları tarafından kapı kapatılarak engellendi. Yaklaşık 15 dakika süren pazarlık sonucunda damat Ferhat Akıllı'nın gelinin arkadaşlarına verdiği hediyenin ardından kapı açıldı. 5 YILDIZLI OTELDE DÜĞÜN Manavgat'ta 5 yıldızlı bir otelde gerçekleştirilen düğün törenine ise Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, MHP Antalya İl Başkanı Hilmi Durgun, AK Parti Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal, MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör ile iş insanı Cemal Kalyoncu da katıldı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'in kıydığı nikahta genç çiftin şahitliğini Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve iş insanı Cemal Kalyoncu yaptı. Nikahın ardından konuşan Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, genç çifte mutluluklar dileyerek evlilik cüzdanını gelin Rümeysa Akıllı'ya verdi. (DHA) FOTOĞRAFLI  
Bakan Çavuşoğlu nikah şahidi oldu

DIŞİŞLERİ Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 25'inci dönem MHP Antalya Milletvekili Tarkan Akıllı'nın oğlu Ferhat Akıllı ve Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Meclis Başkanı Ömer Kasapoğlu'nun kızı Rümeysa Kasapoğlu'nun düğününde nikah şahitliği yaptı.

TBMM 25'inci dönem milletvekili Tarkan Akıllı'nın oğlu eczacı Ferhat Akıllı ile MATSO Meclis Başkanı Ömer Kasapoğlu'nun kızı Rümeysa Kasapoğlu, yaklaşık bin davetlinin katıldığı düğünle hayatlarını birleştirdi. Düğün öncesi gelin alma töreni mehter takımının katılımıyla gerçekleştirildi. Hisar Caddesi'nde vatandaşlar pencerelerden hem cep telefonlarıyla video çekti hem de mehteranın geçişini izledi.
DAMAT VE AİLESİ İÇERİ ALINMADI
Gelini almak için eve girmek isteyen damat tarafı, gelinin arkadaşları tarafından kapı kapatılarak engellendi. Yaklaşık 15 dakika süren pazarlık sonucunda damat Ferhat Akıllı'nın gelinin arkadaşlarına verdiği hediyenin ardından kapı açıldı.
5 YILDIZLI OTELDE DÜĞÜN
Manavgat'ta 5 yıldızlı bir otelde gerçekleştirilen düğün törenine ise Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, MHP Antalya İl Başkanı Hilmi Durgun, AK Parti Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal, MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör ile iş insanı Cemal Kalyoncu da katıldı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'in kıydığı nikahta genç çiftin şahitliğini Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve iş insanı Cemal Kalyoncu yaptı. Nikahın ardından konuşan Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, genç çifte mutluluklar dileyerek evlilik cüzdanını gelin Rümeysa Akıllı'ya verdi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.