Otomobil ile öğrenci servisi çarpıştı: 2 yaralı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 29.11.2022 - 14:02, Güncelleme: 29.11.2022 - 16:50
 

Otomobil ile öğrenci servisi çarpıştı: 2 yaralı

Otomobil ile öğrenci servisi çarpıştı: 2 yaralı
BURDUR'da otomobil ile öğrenci servisinin çarpıştığı kazada iki kişi yaralandı. Kaza öğle saatlerinde Burdur-Tefenni Karayolu Süt Ofis Kavşağı'nda meydana geldi. Abdulkadir U. yönetimindeki 07 ZC 157 plakalı otomobil ile İzzet E. yönetimindeki 15 ABU 414 plakalı öğrenci servisi çarpıştı. Serviste bulunan öğrencilerin yara almadığı kazada otomobilde bulunan Yılmaz U. ve Çiğdem U. yaralandı. Yaralılar ambulansla Burdur Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı. Kazaya karışan otomobil ise çekiciye yüklenerek otoparka götürüldü. FOTOĞRAFLI  
Otomobil ile öğrenci servisi çarpıştı: 2 yaralı

BURDUR'da otomobil ile öğrenci servisinin çarpıştığı kazada iki kişi yaralandı.

Kaza öğle saatlerinde Burdur-Tefenni Karayolu Süt Ofis Kavşağı'nda meydana geldi. Abdulkadir U. yönetimindeki 07 ZC 157 plakalı otomobil ile İzzet E. yönetimindeki 15 ABU 414 plakalı öğrenci servisi çarpıştı. Serviste bulunan öğrencilerin yara almadığı kazada otomobilde bulunan Yılmaz U. ve Çiğdem U. yaralandı. Yaralılar ambulansla Burdur Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı. Kazaya karışan otomobil ise çekiciye yüklenerek otoparka götürüldü.

FOTOĞRAFLI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.