Sandıklı'da hayırseverlere teşekkür plaketi

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 09.12.2022 - 09:58, Güncelleme: 09.12.2022 - 09:58
 

Sandıklı'da hayırseverlere teşekkür plaketi

Sandıklı'da hayırseverlere teşekkür plaketi
  Ahmet DAĞLI/SANDIKLI, (DHA)- AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı ilçesinde eğitim ve öğretime katkı sağlayan hayırseverlere Kaymakam Mehmet Sülün teşekkür plaketi verdi. Kaymakam Mehmet Sülün, beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Bozkurt ile Yavuz Selim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti. Kaymakam Mehmet Sülün, Okul Müdürü Ahmet Ali Darakcı'dan okul ve çalışmalar hakkında bilgi alırken, okulun sosyal sorumluluk projeleri olan 'Minik Yüreklere Dokunmak', 'Gönül Köprüsü ve Minik Eller Üşümesin', 'Yürekler Hep Sıcak Kalsın' projelerine katkı sağlayan hayırsever iş adamlarına teşekkür plaketi takdim ettim. FOTOĞRAFLI
Sandıklı'da hayırseverlere teşekkür plaketi

 

Ahmet DAĞLI/SANDIKLI, (DHA)- AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı ilçesinde eğitim ve öğretime katkı sağlayan hayırseverlere Kaymakam Mehmet Sülün teşekkür plaketi verdi.

Kaymakam Mehmet Sülün, beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Bozkurt ile Yavuz Selim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti. Kaymakam Mehmet Sülün, Okul Müdürü Ahmet Ali Darakcı'dan okul ve çalışmalar hakkında bilgi alırken, okulun sosyal sorumluluk projeleri olan 'Minik Yüreklere Dokunmak', 'Gönül Köprüsü ve Minik Eller Üşümesin', 'Yürekler Hep Sıcak Kalsın' projelerine katkı sağlayan hayırsever iş adamlarına teşekkür plaketi takdim ettim.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.