Antalya'da selin yaraları sarılıyor (2)

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 13.12.2022 - 13:52, Güncelleme: 13.12.2022 - 13:52
 

Antalya'da selin yaraları sarılıyor (2)

Antalya'da selin yaraları sarılıyor (2)
'MAVİ BERELİLER' SEL BÖLGESİNDE Antalya Kumluca'da yaşanan sel sonrası ekipler, balçıkla dolan sokak ve caddeleri temizliyor. Kent genelinde ilgili kurumlara bağlı ekipler, iş makineleri ile balçık temizleyip, yolları yıkıyor. İş yeri sahipleri de dükkanlarındaki su ve çamuru temizleyerek, zarar gören ürünleri dışarı çıkarıyor. Selden etkilenenlere askerler de yardım etti. Farklı kentlerden gelen 700 jandarma, iş yeri sahipleriyle dükkanları temizlerken, ürünleri taşımasına yardımcı oldu. Jandarma ayrıca yollarda temizlik çalışması yapıp, selin etkilerini azaltmaya çalıştı. Sel bölgesine gelen mavi bereli komando birlikleri de çalışma yürütüyor. Öte yandan temizlik çalışmalarına gönüllüler de katıldı. İsmail Güngör, "Askerlerimizin görev almasına seviniyoruz. Selden sonra her yer çok kötü oldu. Komşularımızın durumu kötü. İş yerleri, seralara olanlardan dolayı çok üzgünüz. 700'den fazla askerimizin gelmesinden dolayı çok mutluyuz. Allah razı olsun" dedi. (DHA) FOTOĞRAFLI
Antalya'da selin yaraları sarılıyor (2)

'MAVİ BERELİLER' SEL BÖLGESİNDE
Antalya Kumluca'da yaşanan sel sonrası ekipler, balçıkla dolan sokak ve caddeleri temizliyor. Kent genelinde ilgili kurumlara bağlı ekipler, iş makineleri ile balçık temizleyip, yolları yıkıyor. İş yeri sahipleri de dükkanlarındaki su ve çamuru temizleyerek, zarar gören ürünleri dışarı çıkarıyor. Selden etkilenenlere askerler de yardım etti. Farklı kentlerden gelen 700 jandarma, iş yeri sahipleriyle dükkanları temizlerken, ürünleri taşımasına yardımcı oldu. Jandarma ayrıca yollarda temizlik çalışması yapıp, selin etkilerini azaltmaya çalıştı. Sel bölgesine gelen mavi bereli komando birlikleri de çalışma yürütüyor.
Öte yandan temizlik çalışmalarına gönüllüler de katıldı. İsmail Güngör, "Askerlerimizin görev almasına seviniyoruz. Selden sonra her yer çok kötü oldu. Komşularımızın durumu kötü. İş yerleri, seralara olanlardan dolayı çok üzgünüz. 700'den fazla askerimizin gelmesinden dolayı çok mutluyuz. Allah razı olsun" dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.