81 İLDE EŞ ZAMANLI “GÜVENLİ TRAFİK, GÜVENLİ TARIM” TOPLANTISI YAPILDI

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 14.12.2022 - 09:14, Güncelleme: 14.12.2022 - 09:14
 

81 İLDE EŞ ZAMANLI “GÜVENLİ TRAFİK, GÜVENLİ TARIM” TOPLANTISI YAPILDI

Burdur Valisi Ali Arslantaş, İçişleri Bakanlığı ev sahipliğinde, 13-14 Aralık 2022 tarihleri arasında, “ÖNLEM AL, HAYATTA KAL” mottosuyla düzenlenecek olan “GÜVENLİ TRAFİK, GÜVENLİ TARIM” Sempozyumu kapsamında 81 ilde eş zamanlı gerçekleşen video konferans toplantısına katıldı.
İçişleri Bakanlığı Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy’un başkanlığında kamuoyunda farkındalık oluşturmak amacıyla gerçekleşen sempozyumda ilgili Bakanlıklar arasında iş birliği protokolü imzalandı. Vali Arslantaş, İl Jandarma Komutanlığında ilgili kurum yöneticileri ile birlikte katıldığı video konferans toplantısında, "kırsal alanlar ve kırsal yollarda yoğun olarak meydana gelen trafik kazalarının önlenmesi/azaltılmasına yönelik toplumsal farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen sempozyumun hayırlı olmasını diledi. Toplantıda Trafik güvenliğine müdahil ilgili kurum/kuruluşlar tarafından yürütülen çalışmalar, kırsal alanlar ve yollarda, tarımsal üretim faaliyetleri, kırsal kentsel alanlar arası hareketlilikle ilişkili olarak meydana gelen trafik kazaları önlenmesi /azaltılmasına yönelik yapılması gereken çalışmalar görüşülerek, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantıya başta Vali Arslantaş olmak üzere  İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Mustafa Güder, İl milli Eğitim Müdürü Nesrin Kakırman, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Sırrı Şenbayram, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Yunus Emre Akalın, İl Tarım ve Orman Müdür V. Erol Koç ve ilgili jandarma birim komutanları katıldı.
Burdur Valisi Ali Arslantaş, İçişleri Bakanlığı ev sahipliğinde, 13-14 Aralık 2022 tarihleri arasında, “ÖNLEM AL, HAYATTA KAL” mottosuyla düzenlenecek olan “GÜVENLİ TRAFİK, GÜVENLİ TARIM” Sempozyumu kapsamında 81 ilde eş zamanlı gerçekleşen video konferans toplantısına katıldı.

İçişleri Bakanlığı Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy’un başkanlığında kamuoyunda farkındalık oluşturmak amacıyla gerçekleşen sempozyumda ilgili Bakanlıklar arasında iş birliği protokolü imzalandı.

Vali Arslantaş, İl Jandarma Komutanlığında ilgili kurum yöneticileri ile birlikte katıldığı video konferans toplantısında, "kırsal alanlar ve kırsal yollarda yoğun olarak meydana gelen trafik kazalarının önlenmesi/azaltılmasına yönelik toplumsal farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen sempozyumun hayırlı olmasını diledi.

Toplantıda Trafik güvenliğine müdahil ilgili kurum/kuruluşlar tarafından yürütülen çalışmalar, kırsal alanlar ve yollarda, tarımsal üretim faaliyetleri, kırsal kentsel alanlar arası hareketlilikle ilişkili olarak meydana gelen trafik kazaları önlenmesi /azaltılmasına yönelik yapılması gereken çalışmalar görüşülerek, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantıya başta Vali Arslantaş olmak üzere  İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Mustafa Güder, İl milli Eğitim Müdürü Nesrin Kakırman, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Sırrı Şenbayram, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Yunus Emre Akalın, İl Tarım ve Orman Müdür V. Erol Koç ve ilgili jandarma birim komutanları katıldı.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.