'Kız meselesi' tartışması kanlı bitti: 1 ölü

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 15.12.2022 - 08:59, Güncelleme: 15.12.2022 - 09:00
 

'Kız meselesi' tartışması kanlı bitti: 1 ölü

'Kız meselesi' tartışması kanlı bitti: 1 ölü
 ANTALYA'nın Kepez ilçesinde, 'kız meselesi' nedeniyle çıkan tartışmada R.A. (38) tarafından sokak ortasında tabancayla vurulan Ömer Sert (41), yaşamını yitirdi. Polis, şüpheli R.A.’yı olaydan 2 saat sonra suç aletiyle birlikte yakalayıp, gözaltına aldı. Olay, saat 20.00 sıralarında Kepez ilçesine bağlı Şafak Mahallesi 5014 sokak üzerinde yaşandı. Sokakta 07 PU 887 otomobiliyle seyir halinde olan Ömer Sert’in aracının önü, iddiaya göre daha önce kız meselesi yüzünden tartıştığı R.A. tarafından araçla kesildi. İkili arasında çıkan tartışma büyürken R.A., yanında taşıdığı tabancasını çıkardı, Ömer Sert ise otomobilden çıkıp kaçmaya başladı. R.A. koşarak takip ettiği Sert’e arkasından ateş etmeye başladı. Tabancadan çıkan kurşunların isabet ettiği Ömer Sert kanlar içerisinde yığılırken, R.A. ise olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ Olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Ömer Sert'in yaşamını yitirdiği belirlendi. Sert’in cenazesi, savcı ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışması sonrası otopsi için Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı. POLİS 2 SAAT SONRA SUÇ ALETİYLE YAKALADI Kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlatan polis ekipleri, güvenlik kameralarından R.A.'nın kaçtığı yeri tespit etti. Yapılan çalışmalar sonucu cinayet şüphelisi 2 saat sonra suç aletiyle birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor. (DHA) FOTOĞRAFLI  
'Kız meselesi' tartışması kanlı bitti: 1 ölü

 ANTALYA'nın Kepez ilçesinde, 'kız meselesi' nedeniyle çıkan tartışmada R.A. (38) tarafından sokak ortasında tabancayla vurulan Ömer Sert (41), yaşamını yitirdi. Polis, şüpheli R.A.’yı olaydan 2 saat sonra suç aletiyle birlikte yakalayıp, gözaltına aldı.

Olay, saat 20.00 sıralarında Kepez ilçesine bağlı Şafak Mahallesi 5014 sokak üzerinde yaşandı. Sokakta 07 PU 887 otomobiliyle seyir halinde olan Ömer Sert’in aracının önü, iddiaya göre daha önce kız meselesi yüzünden tartıştığı R.A. tarafından araçla kesildi. İkili arasında çıkan tartışma büyürken R.A., yanında taşıdığı tabancasını çıkardı, Ömer Sert ise otomobilden çıkıp kaçmaya başladı. R.A. koşarak takip ettiği Sert’e arkasından ateş etmeye başladı. Tabancadan çıkan kurşunların isabet ettiği Ömer Sert kanlar içerisinde yığılırken, R.A. ise olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.
OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ
Olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Ömer Sert'in yaşamını yitirdiği belirlendi. Sert’in cenazesi, savcı ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışması sonrası otopsi için Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.
POLİS 2 SAAT SONRA SUÇ ALETİYLE YAKALADI
Kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlatan polis ekipleri, güvenlik kameralarından R.A.'nın kaçtığı yeri tespit etti. Yapılan çalışmalar sonucu cinayet şüphelisi 2 saat sonra suç aletiyle birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor. (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.