Kılıçdaroğlu Antalya ve Burdur'a geliyor

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 19.12.2022 - 11:33, Güncelleme: 19.12.2022 - 11:35
 

Kılıçdaroğlu Antalya ve Burdur'a geliyor

Kılıçdaroğlu Antalya ve Burdur'a geliyor
 (DHA)- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, salı günü akşam saatlerinde Antalya'ya gelerek, geçen hafta yaşanan sel felaketi nedeniyle Kumluca ve Finike ilçelerini ziyaret edecek. Ardından Büyükşehir Belediyesi'nin toplu açılış törenine katılacak olan Kılıçdaroğlu, ertesi gün Burdur'a giderek hem esnaf ziyaretinde bulunacak hem de Burdur Belediyesi'nin açılışına katılacak. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya ve Burdur'da birtakım ziyaretlerde bulunacak. Salı günü saat 20.45 sıralarında Antalya Havalimanı'nda partililer tarafından karşılanacak olan Kılıçdaroğlu, çarşamba günü merkezdeki kanaat önderleriyle basına kapalı kahvaltı programında bir araya gelecek. Kahvaltının ardından Kumluca'ya hareket edecek olan Kılıçdaroğlu, Finike'ye de geçip afet bölgesindeki vatandaşlarla bir araya gelecek. Afet bölgesindeki ziyaretin ardından saat 15.00'te Cam Piramit'te Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin toplu açılış törenine katılacak olan Kemal Kılıçdaroğlu, iş dünyası ve Yörüklerle birlikte basına kapalı buluşacak. BURDUR'DA AÇILIŞ Geceyi Antalya'da geçirecek olan Kemal Kılıçdaroğlu, Burdur'un Yeşilova ilçesine giderek belediye ve esnaf ziyaretinde bulunacak. Burdur Belediyesi'nin toplu açılış törenine katılacak olan Kılıçdaroğlu, tekrar Antalya'ya dönerek Kepez'de gençlerle bir araya gelecek. Antalya'daki programının ardından Kılıçdaroğlu'nun Ankara'ya dönmesi bekleniyor.  
Kılıçdaroğlu Antalya ve Burdur'a geliyor

 (DHA)- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, salı günü akşam saatlerinde Antalya'ya gelerek, geçen hafta yaşanan sel felaketi nedeniyle Kumluca ve Finike ilçelerini ziyaret edecek. Ardından Büyükşehir Belediyesi'nin toplu açılış törenine katılacak olan Kılıçdaroğlu, ertesi gün Burdur'a giderek hem esnaf ziyaretinde bulunacak hem de Burdur Belediyesi'nin açılışına katılacak.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya ve Burdur'da birtakım ziyaretlerde bulunacak. Salı günü saat 20.45 sıralarında Antalya Havalimanı'nda partililer tarafından karşılanacak olan Kılıçdaroğlu, çarşamba günü merkezdeki kanaat önderleriyle basına kapalı kahvaltı programında bir araya gelecek. Kahvaltının ardından Kumluca'ya hareket edecek olan Kılıçdaroğlu, Finike'ye de geçip afet bölgesindeki vatandaşlarla bir araya gelecek. Afet bölgesindeki ziyaretin ardından saat 15.00'te Cam Piramit'te Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin toplu açılış törenine katılacak olan Kemal Kılıçdaroğlu, iş dünyası ve Yörüklerle birlikte basına kapalı buluşacak.

BURDUR'DA AÇILIŞ

Geceyi Antalya'da geçirecek olan Kemal Kılıçdaroğlu, Burdur'un Yeşilova ilçesine giderek belediye ve esnaf ziyaretinde bulunacak. Burdur Belediyesi'nin toplu açılış törenine katılacak olan Kılıçdaroğlu, tekrar Antalya'ya dönerek Kepez'de gençlerle bir araya gelecek. Antalya'daki programının ardından Kılıçdaroğlu'nun Ankara'ya dönmesi bekleniyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.