Jandarma öğrencilere trafik kurallarını anlattı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 01.12.2021 - 16:49, Güncelleme: 01.12.2021 - 16:49
 

Jandarma öğrencilere trafik kurallarını anlattı

Jandarma öğrencilere trafik kurallarını anlattı
  Levent YENİGÜN/ANTALYA (DHA) - ANTALYA'nın Kaş ilçesinde jandarma ekipleri okul servislerini denetledikten sonra öğrenci ve öğretmenlere trafik kurallarını anlattı. 50'inci Jandarma Trafik Tim Komutanlığı Kınık mahallesindeki Kınık Anaokulu'nda, 5 servis aracını kontrol etti. Servis uygulamasının ardından aynı okulda 55 öğrenci ve 4 öğretmene karayolunda yayaların doğru hareket tarzları, emniyet kemeri ve kask kullanımının önemi ile okul servis araçlarında öğrencilerin harekat tarzı hakkında bilgi verildi.b Jandarma öğrencilere genel trafik kullarını anlattı. FOTOĞRAFLI
Jandarma öğrencilere trafik kurallarını anlattı

 

Levent YENİGÜN/ANTALYA (DHA) - ANTALYA'nın Kaş ilçesinde jandarma ekipleri okul servislerini denetledikten sonra öğrenci ve öğretmenlere trafik kurallarını anlattı.

50'inci Jandarma Trafik Tim Komutanlığı Kınık mahallesindeki Kınık Anaokulu'nda, 5 servis aracını kontrol etti. Servis uygulamasının ardından aynı okulda 55 öğrenci ve 4 öğretmene karayolunda yayaların doğru hareket tarzları, emniyet kemeri ve kask kullanımının önemi ile okul servis araçlarında öğrencilerin harekat tarzı hakkında bilgi verildi.b

Jandarma öğrencilere genel trafik kullarını anlattı.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.