Solunum yetmezliği yaşayan bebek ambulans helikopterle nakledildi

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 22.12.2022 - 10:14, Güncelleme: 22.12.2022 - 10:14
 

Solunum yetmezliği yaşayan bebek ambulans helikopterle nakledildi

Solunum yetmezliği yaşayan bebek ambulans helikopterle nakledildi
  Yücel BULUT/GAZİPAŞA, (DHA) - ANTALYA'nın Gazipaşa ilçesinde doğumdan sonra solunum yetmezliği yaşayan Suriyeli Nura Taha bebek, ambulans helikopterle Antalya'ya sevk edildi. Gazipaşa Devlet Hastanesi'nde Suriyeli kadının dünyaya getirdiği Nura Taha adlı bebek, solunum yetmezliği yaşamaya başlayınca, doktorlar daha donanımlı bir hastaneye sevk edilmesine karar verdi. Bunun üzerine ambulans helikopterden yardım istendi. Ambulansla Gazipaşa Şehir Stadı'na getirilen Nura Taha, buraya iniş yapan ambulans helikopterle Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Nura Taha'nın tedavisine devam edildiği öğrenildi. FOTOĞRAFLI
Solunum yetmezliği yaşayan bebek ambulans helikopterle nakledildi

 

Yücel BULUT/GAZİPAŞA, (DHA) - ANTALYA'nın Gazipaşa ilçesinde doğumdan sonra solunum yetmezliği yaşayan Suriyeli Nura Taha bebek, ambulans helikopterle Antalya'ya sevk edildi.
Gazipaşa Devlet Hastanesi'nde Suriyeli kadının dünyaya getirdiği Nura Taha adlı bebek, solunum yetmezliği yaşamaya başlayınca, doktorlar daha donanımlı bir hastaneye sevk edilmesine karar verdi. Bunun üzerine ambulans helikopterden yardım istendi. Ambulansla Gazipaşa Şehir Stadı'na getirilen Nura Taha, buraya iniş yapan ambulans helikopterle Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Nura Taha'nın tedavisine devam edildiği öğrenildi.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.