Dinlenmek için uzandığı koltukta öldü

Yaşam (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 24.12.2022 - 09:02, Güncelleme: 24.12.2022 - 09:03
 

Dinlenmek için uzandığı koltukta öldü

Dinlenmek için uzandığı koltukta öldü
  Semih ERSÖZLER/ ANTALYA, (DHA)- ANTALYA'da, işten çıktıktan sonra kardeşiyle yaşadığı eve gelen Ziya Boy (31), dinlenmek için uzandığı koltukta fenalaşarak yaşamını yitirdi. Olay, saat 22.30 sıralarında Kepez ilçesi Yenimahalle Mahallesi’nde meydana geldi. Bir fabrikada işçi olarak çalışan Ziya Boy, mesaisinin ardından kardeşiyle birlikte yaşadığı evine geldi. Dinlenmek için oturma odasındaki koltuğa uzanan Boy, bir süre sonra fenalaştı. Akşam saatlerinde eve gelen kardeşi Boy’u hareketsiz şekilde görünce panik yaşayıp bağırarak yardım istedi. Bu sırada apartmanın merdivenlerinde bulunan komşuları yardım etmek için eve girdi. Boy’a kalp masajı yapan komşular, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne de haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Boy’un hayatını kaybettiğini belirledi. Boy’un ölüm haberini alan yakınları da eve gelerek büyük üzüntü yaşadı. Boy’un cenazesi yapılan incelemenin ardından ölüm sebebinin belirlenmesi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. (DHA) FOTOĞRAFLI    
Dinlenmek için uzandığı koltukta öldü

 

Semih ERSÖZLER/ ANTALYA, (DHA)- ANTALYA'da, işten çıktıktan sonra kardeşiyle yaşadığı eve gelen Ziya Boy (31), dinlenmek için uzandığı koltukta fenalaşarak yaşamını yitirdi.
Olay, saat 22.30 sıralarında Kepez ilçesi Yenimahalle Mahallesi’nde meydana geldi. Bir fabrikada işçi olarak çalışan Ziya Boy, mesaisinin ardından kardeşiyle birlikte yaşadığı evine geldi. Dinlenmek için oturma odasındaki koltuğa uzanan Boy, bir süre sonra fenalaştı. Akşam saatlerinde eve gelen kardeşi Boy’u hareketsiz şekilde görünce panik yaşayıp bağırarak yardım istedi. Bu sırada apartmanın merdivenlerinde bulunan komşuları yardım etmek için eve girdi. Boy’a kalp masajı yapan komşular, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne de haber verdi.
Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Boy’un hayatını kaybettiğini belirledi. Boy’un ölüm haberini alan yakınları da eve gelerek büyük üzüntü yaşadı. Boy’un cenazesi yapılan incelemenin ardından ölüm sebebinin belirlenmesi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.