ÇOĞU İL VE İLÇEDE BULUNMAYAN SPOR TESİSİ HİZMETE AÇILDI

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 27.12.2022 - 16:19, Güncelleme: 27.12.2022 - 16:41
 

ÇOĞU İL VE İLÇEDE BULUNMAYAN SPOR TESİSİ HİZMETE AÇILDI

Bucak Belediyesi ilçeye kazandırdığı çok sayıda hizmetlere bir yenisini daha ekleyerek, çoğu il ve ilçede bulunmayan Buz Pateni Pisti ve Spor Kütüphanesi düzenlenen törenle açıldı.
Bucak Belediyesi Yeni Mahallede belediyeye ait Lukoil petrol İstasyonu yanında atıl vaziyette bulunan binayı baştan sonra restore ederek çoğu ilde ve ilçede bulunmayan gençlerin ve çocukların gözdesi olan Buz Paten Pisti ve Spor Kütüphanesine dönüştürdü. Bu gün Bucak Kaymakamı Erol Tanrıkulu, Burdur Ak Parti Milletvekilleri Bayram Özçelik, Yasin Uğur, Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Belediye Başkan Yardımcıları Doç. Dr. Oğuzhan Erdoğdu ve Yasin Çiçek, belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti İl Başkanı Volkan Mengi, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Oğuz, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, MHP İlçe Başkanı Süleyman Demirezen ve vatandaşlar katıldı. Buz Pateni Pisti ve Spor Kütüphanesi açılış töreni İstiklal Marşı okunması ile başladı  ilk konuşmasını yapan Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, bir ilki daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz dedi. Emrullah Ünal “Sıkıcı şehirler değişemez, bu gün sentetik buz pisti ve kütüphane açılışını hep birlikte gerçekleştiriyoruz” dedi. Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Oğuz ise yaptığı konuşmada, gençlerin ve çocukların bu konuda talepleri vardı. Bu talepleri yerine getirmiş oluyoruz dedi. Ak Parti İl Başkanı Volkan Mengi ise yaptığı konuşmada, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, her hafta bir hizmeti bizler ile tanıştırıyor, bu hizmetler ile belediyecilikte hem örnek oluyor hem de gurur duyuyoruz dedi. Ak Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur ise yaptığı konuşmada belediyecilikte şehir planlamasına sadece imar olarak bakmamak lazım. Şehirde vatandaşların istek ve talepleri doğrultusunda neler yapılması gerektiği hakkında çok ciddi çalışma yapılması gerekiyor. Böyle bir hizmeti ilçemize kazandıran Bucak Belediyesine ve çalışanlarına teşekkür ediyorum dedi. Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik ise yaptığı konuşmada, hükümetimizin örnek siyaseti hizmetlerini göstermeyi devam ediyoruz. Belediye Başkanlarımız seçim öncesi neler yapacağı, projeler hakkında vatandaşlara verdiği vaatler ile seçime gider. Seçim sonrası da yapabildikleri ve yapamadıkları sorulur. Bucak Belediyemizin 55 yapacağı proje vaadi vardı, bu Buz Pateni Pisti ve Spor Kütüphanesi projelerde yoktu bu da 55 + 1 oluyor dedi. Bucak Kaymakamı Erol Tanrıkulu yaptığı konuşmada Buz Pateni Pisti ve Spor Kütüphanesi’ni yapan herkese teşekkür etti. Tamamıyla kamu kaynaklarını insana odaklı yönetim anlayışı ile hizmete dönüştüren belediye başkanımız Emrullah Ünal’a teşekkür ediyorum dedi. Buz Pateni Pisti ve Spor Kütüphanesi açılış töreni konuşmalarından sonra yapılan dua sonrası protokol ve törene katılanlar spor tesisinin açılışını yaptı. Davetliler daha sonra tesis içerisinde spor kütüphanesi ve sentetik buz patenini incelediler. KONUŞMALARIN TAMAMI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.  
Bucak Belediyesi ilçeye kazandırdığı çok sayıda hizmetlere bir yenisini daha ekleyerek, çoğu il ve ilçede bulunmayan Buz Pateni Pisti ve Spor Kütüphanesi düzenlenen törenle açıldı.

Bucak Belediyesi Yeni Mahallede belediyeye ait Lukoil petrol İstasyonu yanında atıl vaziyette bulunan binayı baştan sonra restore ederek çoğu ilde ve ilçede bulunmayan gençlerin ve çocukların gözdesi olan Buz Paten Pisti ve Spor Kütüphanesine dönüştürdü. Bu gün Bucak Kaymakamı Erol Tanrıkulu, Burdur Ak Parti Milletvekilleri Bayram Özçelik, Yasin Uğur, Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Belediye Başkan Yardımcıları Doç. Dr. Oğuzhan Erdoğdu ve Yasin Çiçek, belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti İl Başkanı Volkan Mengi, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Oğuz, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, MHP İlçe Başkanı Süleyman Demirezen ve vatandaşlar katıldı.

Buz Pateni Pisti ve Spor Kütüphanesi açılış töreni İstiklal Marşı okunması ile başladı  ilk konuşmasını yapan Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, bir ilki daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz dedi. Emrullah Ünal “Sıkıcı şehirler değişemez, bu gün sentetik buz pisti ve kütüphane açılışını hep birlikte gerçekleştiriyoruz” dedi. Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Oğuz ise yaptığı konuşmada, gençlerin ve çocukların bu konuda talepleri vardı. Bu talepleri yerine getirmiş oluyoruz dedi. Ak Parti İl Başkanı Volkan Mengi ise yaptığı konuşmada, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, her hafta bir hizmeti bizler ile tanıştırıyor, bu hizmetler ile belediyecilikte hem örnek oluyor hem de gurur duyuyoruz dedi. Ak Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur ise yaptığı konuşmada belediyecilikte şehir planlamasına sadece imar olarak bakmamak lazım. Şehirde vatandaşların istek ve talepleri doğrultusunda neler yapılması gerektiği hakkında çok ciddi çalışma yapılması gerekiyor. Böyle bir hizmeti ilçemize kazandıran Bucak Belediyesine ve çalışanlarına teşekkür ediyorum dedi. Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik ise yaptığı konuşmada, hükümetimizin örnek siyaseti hizmetlerini göstermeyi devam ediyoruz. Belediye Başkanlarımız seçim öncesi neler yapacağı, projeler hakkında vatandaşlara verdiği vaatler ile seçime gider. Seçim sonrası da yapabildikleri ve yapamadıkları sorulur. Bucak Belediyemizin 55 yapacağı proje vaadi vardı, bu Buz Pateni Pisti ve Spor Kütüphanesi projelerde yoktu bu da 55 + 1 oluyor dedi. Bucak Kaymakamı Erol Tanrıkulu yaptığı konuşmada Buz Pateni Pisti ve Spor Kütüphanesi’ni yapan herkese teşekkür etti. Tamamıyla kamu kaynaklarını insana odaklı yönetim anlayışı ile hizmete dönüştüren belediye başkanımız Emrullah Ünal’a teşekkür ediyorum dedi.

Buz Pateni Pisti ve Spor Kütüphanesi açılış töreni konuşmalarından sonra yapılan dua sonrası protokol ve törene katılanlar spor tesisinin açılışını yaptı. Davetliler daha sonra tesis içerisinde spor kütüphanesi ve sentetik buz patenini incelediler.

KONUŞMALARIN TAMAMI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Video
Video Galeride Aç
Video albümüne giderek videoya yorum yazabilir yada videoyu sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.