Mehmet Akif Ersoy Mezarı Başında Anıldı

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 27.12.2022 - 16:00, Güncelleme: 27.12.2022 - 16:34
 

Mehmet Akif Ersoy Mezarı Başında Anıldı

Adını taşımaktan büyük onur duyduğumuz İstiklal Marşımızın yazarı Mehmet Akif Ersoy, vefatının 86. yıl dönümünde İstanbul Edirnekapı Şehitliği’ndeki mezarı başında anıldı.
Törene İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Mehmet Akif Ersoy’un torunu Selma Argon, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz, Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Kılınç ve çok sayıda öğrenci de katıldı. Edirnekapı Şehitliğindeki anma programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Törende daha sonra Kur'an-ı Kerim okundu. Program İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy ve tüm şehitler için yapılan dualar ile devam etti. Yapılan duanın ardından Rektör Prof. Dr. Adem Korkmaz ve protokol üyeleri Mehmet Akif Ersoy’un mezarına karanfil bıraktı. Tören sonrasında Rektör Prof. Dr. Adem Korkmaz törene katılan tüm öğrencilere Safahat ve not defteri dağıttı.
Adını taşımaktan büyük onur duyduğumuz İstiklal Marşımızın yazarı Mehmet Akif Ersoy, vefatının 86. yıl dönümünde İstanbul Edirnekapı Şehitliği’ndeki mezarı başında anıldı.

Törene İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Mehmet Akif Ersoy’un torunu Selma Argon, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz, Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Kılınç ve çok sayıda öğrenci de katıldı.

Edirnekapı Şehitliğindeki anma programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Törende daha sonra Kur'an-ı Kerim okundu. Program İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy ve tüm şehitler için yapılan dualar ile devam etti. Yapılan duanın ardından Rektör Prof. Dr. Adem Korkmaz ve protokol üyeleri Mehmet Akif Ersoy’un mezarına karanfil bıraktı. Tören sonrasında Rektör Prof. Dr. Adem Korkmaz törene katılan tüm öğrencilere Safahat ve not defteri dağıttı.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.