Jandarmadan kaçak içki operasyonu

Asayiş (Akca Gazete) - Akca Gazete | 30.12.2022 - 15:13, Güncelleme: 30.12.2022 - 15:13
 

Jandarmadan kaçak içki operasyonu

BURDUR’ un Bucak ilçesinde jandarma operasyonda kaçak içki ve bandrolsüz içki ele geçirildi.
İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Bucak Cumhuriyet Başsavcılığı ile koordineli olarak yürütülen çalışmada 28 Aralık tarihinde Bucak ilçesinin Kızılkaya Beldesinde fiziki takip soncun da M.A.B’ isimli şahsın kullandığı araçta yapılan aramada 44 Litre bandrolsüz ve kaçak alkol ele geçirildi. Ele geçirilen bandrolsüz kaçak içkilere el konulurken, Bucak Cumhuriyet Başsavcılığının kararı ile M.A.B isimli şahıs ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.     
BURDUR’ un Bucak ilçesinde jandarma operasyonda kaçak içki ve bandrolsüz içki ele geçirildi.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Bucak Cumhuriyet Başsavcılığı ile koordineli olarak yürütülen çalışmada 28 Aralık tarihinde Bucak ilçesinin Kızılkaya Beldesinde fiziki takip soncun da M.A.B’ isimli şahsın kullandığı araçta yapılan aramada 44 Litre bandrolsüz ve kaçak alkol ele geçirildi.

Ele geçirilen bandrolsüz kaçak içkilere el konulurken, Bucak Cumhuriyet Başsavcılığının kararı ile M.A.B isimli şahıs ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.     

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.