Burdur Valisi Ali Arslantaş, 10 Ocak İdareciler Günü dolayısıyla bir Mesaj yayımladı

Mesajlar (Akca Gazete) - Akca Gazete | 09.01.2023 - 15:37, Güncelleme: 09.01.2023 - 15:37
 

Burdur Valisi Ali Arslantaş, 10 Ocak İdareciler Günü dolayısıyla bir Mesaj yayımladı

Burdur Valisi Ali Arslantaş, 10 Ocak İdareciler Günü dolayısıyla bir Mesaj yayımladı
Vali Arslantaş mesajında şu görüşlere yer verdi.   Türk İdareciler Derneği tarafından, 1971 yılında Mülki İdare Amirleri Sınıfının ihdası için yapılan ilk mesleki toplantı başlangıç kabul edilerek 10 Ocak tarihi “İdareciler Günü” olarak kutlanmaya başlanmıştır.   Bu vesileyle, Ülkemizin dört bir yanında Devletimizi temsil gibi önemli ve sorumluluğu olan bir görevi, büyük bir özveri ve gayretle yerine getiren tüm Mülki İdare Amirlerimizin “İdareciler Günü’nü” kutluyorum. Temel felsefesi, “İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın” “Halka Hizmet, Hakka Hizmettir” düsturu olan Türk Mülki İdare Sistemi, her zaman vatandaşın derdiyle dertlenen, üzüntüsünü paylaşan, sevincine ortak olmaya çalışan bir yönetim anlayışını benimseyerek Devlet – Millet kaynaşmasını en üst seviyelere taşımayı amaçlamaktadır. Bu doğrultuda Devleti ve Milleti için hizmet üretme gayreti içerisinde olan Mülki İdare Amirleri, Devlet politikalarımızın başarılı bir şekilde uygulanması, kamu hizmetlerinin en üst düzeyde memnun edecek bir hassasiyetle halkımıza sunulması için büyük bir gayret içerisinde çalışmaktalar.   Bu duygular içerisinde, mensubu olmaktan onur duyduğum tüm Mülki İdare Amirlerimizin, “10 Ocak İdareciler Gününü” kutluyor, aileleri ile birlikte sağlık içerisinde mutlu huzurlu yarınlar diliyorum.” Dedi.  
Burdur Valisi Ali Arslantaş, 10 Ocak İdareciler Günü dolayısıyla bir Mesaj yayımladı

Vali Arslantaş mesajında şu görüşlere yer verdi.
 
Türk İdareciler Derneği tarafından, 1971 yılında Mülki İdare Amirleri Sınıfının ihdası için yapılan ilk mesleki toplantı başlangıç kabul edilerek 10 Ocak tarihi “İdareciler Günü” olarak kutlanmaya başlanmıştır.
 
Bu vesileyle, Ülkemizin dört bir yanında Devletimizi temsil gibi önemli ve sorumluluğu olan bir görevi, büyük bir özveri ve gayretle yerine getiren tüm Mülki İdare Amirlerimizin “İdareciler Günü’nü” kutluyorum.

Temel felsefesi, “İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın” “Halka Hizmet, Hakka Hizmettir” düsturu olan Türk Mülki İdare Sistemi, her zaman vatandaşın derdiyle dertlenen, üzüntüsünü paylaşan, sevincine ortak olmaya çalışan bir yönetim anlayışını benimseyerek Devlet – Millet kaynaşmasını en üst seviyelere taşımayı amaçlamaktadır.

Bu doğrultuda Devleti ve Milleti için hizmet üretme gayreti içerisinde olan Mülki İdare Amirleri, Devlet politikalarımızın başarılı bir şekilde uygulanması, kamu hizmetlerinin en üst düzeyde memnun edecek bir hassasiyetle halkımıza sunulması için büyük bir gayret içerisinde çalışmaktalar.
 
Bu duygular içerisinde, mensubu olmaktan onur duyduğum tüm Mülki İdare Amirlerimizin, “10 Ocak İdareciler Gününü” kutluyor, aileleri ile birlikte sağlık içerisinde mutlu huzurlu yarınlar diliyorum.” Dedi.
 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.