Hırsızlık anı kamerada

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 10.01.2023 - 11:49, Güncelleme: 10.01.2023 - 11:49
 

Hırsızlık anı kamerada

Hırsızlık anı kamerada
BURDUR'da bir evden yapılan hırsızlık güvenlik kamerasına yansıdı. Polisin çalışmasıyla yakalanan hırsızlık şüphelisi işlemlerinin ardından tutuklandı. Burdur merkez Yenice Mahalle Kuyulu Çıkmazı sokakta bulunan bir evden 2 Ocak günü antika kilim ile bakır kazan, sini gibi malzemeleri çalan şüpheli Burdur Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli H.K. tutuklanarak Burdur E Tipi Kapalı Cezaevi'ne konuldu. H.K.'nin hırsızlık anı çevredeki bir evin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde şüphelinin çuval içerisine doldurduğu eşyaları aracına götürmesi ve araba ile gidişi yer aldı. FOTOĞRAFLI  
Hırsızlık anı kamerada

BURDUR'da bir evden yapılan hırsızlık güvenlik kamerasına yansıdı. Polisin çalışmasıyla yakalanan hırsızlık şüphelisi işlemlerinin ardından tutuklandı.

Burdur merkez Yenice Mahalle Kuyulu Çıkmazı sokakta bulunan bir evden 2 Ocak günü antika kilim ile bakır kazan, sini gibi malzemeleri çalan şüpheli Burdur Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli H.K. tutuklanarak Burdur E Tipi Kapalı Cezaevi'ne konuldu. H.K.'nin hırsızlık anı çevredeki bir evin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde şüphelinin çuval içerisine doldurduğu eşyaları aracına götürmesi ve araba ile gidişi yer aldı.

FOTOĞRAFLI

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.