Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Engelliler Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı

Mesajlar (Akca Gazete) - Akca Gazete | 02.12.2021 - 15:00, Güncelleme: 02.12.2021 - 15:00
 

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Engelliler Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Engelliler Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı
Başkan Ercengiz’in mesajı şu şekilde   Engelli kardeşlerimizin hayatlarını kolaylaştırmak, geleceğe umutla bakabilmelerini sağlamak ve toplumsal hayatta farkındalık yaratmak amacıyla her yıl düzenlenen Engelliler Haftası, bizler için en özel haftalardan biridir. Engelli kardeşlerimizin hayata engelsiz bir şekilde katılmalarını sağlamak hepimizin görevidir. Toplum olarak bilinçli hareket ettiğimiz takdirde engelli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırabiliriz.    Sosyal belediyeciliğin bir gereği olarak, engellilerimizi başkalarına gereksinim duymadan Yaşamını sürdürebilen, kendine yeten, üretken bireyler olabilmeleri var gücümüzle çalışacağız. Engelli vatandaşlarımızın gereksinimleri doğrultusunda düzenlemelerin yapılması; onların sosyal yaşama katılmalarını olanaklı kılacak ve eksiklik duyumsamadan yaşayabilmelerini sağlayacaktır. Engelli yurttaşlarımızın toplumun etkin, özel ve değerli üyeleri olduklarını anımsatıyor, yaşamın onların varlıkları ve katılımlarıyla daha da güzelleştiğine yürekten inanıyorum.   Bu düşüncelerle engelli vatandaşlarımızın önündeki tüm engellerin ortadan kalktığı güzel bir dünya kurabilme ümidiyle, engellilerimize ve ailelerine sağlık, mutluluk ve engelsiz bir dünya diliyor, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde tüm engelli vatandaşlarımızı sevgiyle kucaklıyorum.” dedi    
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Engelliler Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı

Başkan Ercengiz’in mesajı şu şekilde

 

Engelli kardeşlerimizin hayatlarını kolaylaştırmak, geleceğe umutla bakabilmelerini sağlamak ve toplumsal hayatta farkındalık yaratmak amacıyla her yıl düzenlenen Engelliler Haftası, bizler için en özel haftalardan biridir. Engelli kardeşlerimizin hayata engelsiz bir şekilde katılmalarını sağlamak hepimizin görevidir. Toplum olarak bilinçli hareket ettiğimiz takdirde engelli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırabiliriz. 

 

Sosyal belediyeciliğin bir gereği olarak, engellilerimizi başkalarına gereksinim duymadan Yaşamını sürdürebilen, kendine yeten, üretken bireyler olabilmeleri var gücümüzle çalışacağız. Engelli vatandaşlarımızın gereksinimleri doğrultusunda düzenlemelerin yapılması; onların sosyal yaşama katılmalarını olanaklı kılacak ve eksiklik duyumsamadan yaşayabilmelerini sağlayacaktır. Engelli yurttaşlarımızın toplumun etkin, özel ve değerli üyeleri olduklarını anımsatıyor, yaşamın onların varlıkları ve katılımlarıyla daha da güzelleştiğine yürekten inanıyorum.

 

Bu düşüncelerle engelli vatandaşlarımızın önündeki tüm engellerin ortadan kalktığı güzel bir dünya kurabilme ümidiyle, engellilerimize ve ailelerine sağlık, mutluluk ve engelsiz bir dünya diliyor, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde tüm engelli vatandaşlarımızı sevgiyle kucaklıyorum.” dedi

 

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.