Isparta'da hatalı sollama kazasında ölü sayısı 2'ye yükseldi

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 17.01.2023 - 17:09, Güncelleme: 17.01.2023 - 17:09
 

Isparta'da hatalı sollama kazasında ölü sayısı 2'ye yükseldi

Isparta'da hatalı sollama kazasında ölü sayısı 2'ye yükseldi
  Kemal ERBEN/EĞİRDİR (Isparta), (DHA)- ISPARTA'nın Eğirdir ilçesinde hatalı sollama yapan kamyonet ile otomobilin çarpışması sonucu Memiş Çiçek'in (71) vefat ettiği kazada, ağır yaralanan karısı Perihan Çiçek (76) hastanede yaşamını yitirdi. Kaza, geçen pazar günü saat 18.00 sıralarında Eğirdir-Konya karayolunun 15'inci kilometresi Mahmatlar köyü yakınlarında meydana geldi. Konya'dan Eğirdir istikametine giden Ahmet Çiçek (45) yönetimindeki 32 AAU 810 plakalı otomobil, iddiaya göre hatalı sollama sonucu karşı yönden gelen R.Ç. idaresindeki 20 HV 190 plakalı kamyonetle kafa kafaya çarpıştı. İhbarla olay yerine çok sayıda polis, jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, otomobilin ön koltuğunda oturan Memiş Çiçek'in hayatını kaybettiğini belirledi. Sürücü Ahmet Çiçek ile arka koltuktaki annesi Perihan Çiçek ile kamyonet sürücüsü R.Ç. yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Isparta Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Eğirdir savcısı ve olay yeri inceleme ekiplerinin kaza yerinde yaptığı çalışmanın ardından Memiş Çiçek'in cansız bedeni otopsi yapılmak üzere hastane morguna götürüldü. Kazaya karışan otomobil ile minibüs ise olay yerinden kaldırıldı. Kazada yaralanan Perihan Çiçek, hastanedeki müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. (DHA) FOTOĞRAFLI
Isparta'da hatalı sollama kazasında ölü sayısı 2'ye yükseldi

 

Kemal ERBEN/EĞİRDİR (Isparta), (DHA)- ISPARTA'nın Eğirdir ilçesinde hatalı sollama yapan kamyonet ile otomobilin çarpışması sonucu Memiş Çiçek'in (71) vefat ettiği kazada, ağır yaralanan karısı Perihan Çiçek (76) hastanede yaşamını yitirdi.

Kaza, geçen pazar günü saat 18.00 sıralarında Eğirdir-Konya karayolunun 15'inci kilometresi Mahmatlar köyü yakınlarında meydana geldi. Konya'dan Eğirdir istikametine giden Ahmet Çiçek (45) yönetimindeki 32 AAU 810 plakalı otomobil, iddiaya göre hatalı sollama sonucu karşı yönden gelen R.Ç. idaresindeki 20 HV 190 plakalı kamyonetle kafa kafaya çarpıştı. İhbarla olay yerine çok sayıda polis, jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, otomobilin ön koltuğunda oturan Memiş Çiçek'in hayatını kaybettiğini belirledi. Sürücü Ahmet Çiçek ile arka koltuktaki annesi Perihan Çiçek ile kamyonet sürücüsü R.Ç. yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Isparta Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Eğirdir savcısı ve olay yeri inceleme ekiplerinin kaza yerinde yaptığı çalışmanın ardından Memiş Çiçek'in cansız bedeni otopsi yapılmak üzere hastane morguna götürüldü. Kazaya karışan otomobil ile minibüs ise olay yerinden kaldırıldı. Kazada yaralanan Perihan Çiçek, hastanedeki müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.