Evleriyle, portakal hasadı kazancı ve 1 ton zeytinyağı yandı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 18.01.2023 - 12:07, Güncelleme: 18.01.2023 - 12:07
 

Evleriyle, portakal hasadı kazancı ve 1 ton zeytinyağı yandı

Evleriyle, portakal hasadı kazancı ve 1 ton zeytinyağı yandı
  Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA) - ANTALYA'nın Serik ilçesinde oturan Veysel Çayır (70) ve Ayşe Çayır (72) çiftine ait tek katlı evde elektrik aksamından kaynaklanan yangında, çiftin portakal satışından kazandığı 40 bin lira ile 1 tona yakın zeytinyağı yandı. Dorumlar mahallesinde gece yarısı Veysel ile Ayşe Çayır çiftinin evinde elektrik aksamından kaynaklanan yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Alevleri fark eden Çayır çifti evden çıktı. İtfaiyenin müdahalesiyle söndürülen yangında, Çayır çiftinin eşyaları yandı. Evde çifttin sattığı portakaldan kazandığı 40 bin lira ile 1 tona yakın zeytinyağı yandı. (DHA) FOTOĞRAFLI
Evleriyle, portakal hasadı kazancı ve 1 ton zeytinyağı yandı

 

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA) - ANTALYA'nın Serik ilçesinde oturan Veysel Çayır (70) ve Ayşe Çayır (72) çiftine ait tek katlı evde elektrik aksamından kaynaklanan yangında, çiftin portakal satışından kazandığı 40 bin lira ile 1 tona yakın zeytinyağı yandı.

Dorumlar mahallesinde gece yarısı Veysel ile Ayşe Çayır çiftinin evinde elektrik aksamından kaynaklanan yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Alevleri fark eden Çayır çifti evden çıktı. İtfaiyenin müdahalesiyle söndürülen yangında, Çayır çiftinin eşyaları yandı. Evde çifttin sattığı portakaldan kazandığı 40 bin lira ile 1 tona yakın zeytinyağı yandı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.