Erman, “Onurla, gururla adayımız Kılıçdaroğlu”

Siyaset (Akca Gazete) - Akca Gazete | 23.01.2023 - 17:17, Güncelleme: 23.01.2023 - 17:17
 

Erman, “Onurla, gururla adayımız Kılıçdaroğlu”

CHP önceki dönem Burdur İl Başkanı Süleyman Erman, 14 Mayıs’ta yapılması planlanan Cumhurbaşkanlığı seçiminde adaylarının Kemal Kılıçdaroğlu olması gerektiğini söyledi.
2010 yılında Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP Genel Başkanı seçildiği dönemde il başkanı olarak aktif rol oynayan CHP önceki dönem Burdur İl Başkanı Süleyman Erman, seçimlerle ilgili açıklama yaptı. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde adaylarının Kemal Kılıçdaroğlu olması gerektiğini savunan Erman, gerekçelerini de bir bir sıraladı. Erman açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Ülke olarak çok kritik bir süreçten geçiyoruz. Böylesine zor günleri geride bırakıp ülke olarak yeniden birlik beraberlik içinde mutlu bir şekilde yaşayacağımız günlere olan inancımız tamdır. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan olduğu dönemden bugüne kadar çalışmalarını bir plan dahilinde sürdürdüğünü görüyoruz. Bunun en güzel örneklerinden bir tanesi de hiç şüphesiz ki 2019 Yerel Seçimleridir. 2019 seçimlerinde belediye başkan adaylarının belirlenmesinden, seçim stratejisine kadar planlı bir çalışma ortaya konmuştur. Beylikdüzü’nden Ekrem İmamoğlu’nu, Beypazarı’ndan Mansur Yavaş’ı, Seferihisar’dan Tunç Soyer’i, Seyhan’dan Zeydan Karalar’ı, Konyaaltı’ndan Muhittin Böcek’i, Mersin’den Vahap Seçer’i getirip Büyükşehirlere aday göstererek zaferin mimarı olduğu için adayımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu olmalıdır.  Bugün, ülke nüfusunun % 65'ini CHP’li Belediyeler yönetiyorsa, bu başarısından dolayı adayımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu olmalıdır. İttifak ortağımız İyi Parti’nin kuruluş döneminde gerçekten demokrasiye inanıp "Bir siyasi partinin seçime girmesi en demokratik ve doğal hakkıdır” diyerek 15 Milletvekilimizi tüm eleştirileri göze alarak İyi Parti’ye geçici olarak görevlendirip demokrasiyi sahiplendiğini aleni bir şekilde gösterdiği için adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olmalıdır. Hak, Hukuk, Adalet diyerek Ankara’dan İstanbul’a yürüyerek adaletin sembolü olduğu için adayımız Kemal Kılıçdaroğlu olmalıdır.  100 yıllık bir siyasi partide helalleşme süreci başlatan, ‘biz de geçmişte hata yaptık’ deme cesaretini gösteren ve haklı özeleştiri yapabilen, Cumhuriyet Halk Partisi’ni her kesimin partisi yaptığı için adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olmalıdır.  Bugün geldiğimiz noktada ise demokrasi isteyen, adalet isteyen, hak, hukuk isteyen, Türkiye tarihinde görülmemiş bir dayanışmayı ve birlikteliği 6 partiyi bir araya getirerek başardığı için adayımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu olmalıdır. Onurla ve gururla bir kere daha söylüyorum ki; çalmayacak, yolsuzluk yapmayacak, yalan söylemeyecek, insanlara hakaret etmeyecek, ayrımcılık yapmayacak, en önemlisi de adil olacak birisi varsa o da Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’dur.”    
CHP önceki dönem Burdur İl Başkanı Süleyman Erman, 14 Mayıs’ta yapılması planlanan Cumhurbaşkanlığı seçiminde adaylarının Kemal Kılıçdaroğlu olması gerektiğini söyledi.

2010 yılında Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP Genel Başkanı seçildiği dönemde il başkanı olarak aktif rol oynayan CHP önceki dönem Burdur İl Başkanı Süleyman Erman, seçimlerle ilgili açıklama yaptı. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde adaylarının Kemal Kılıçdaroğlu olması gerektiğini savunan Erman, gerekçelerini de bir bir sıraladı.
Erman açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Ülke olarak çok kritik bir süreçten geçiyoruz. Böylesine zor günleri geride bırakıp ülke olarak yeniden birlik beraberlik içinde mutlu bir şekilde yaşayacağımız günlere olan inancımız tamdır. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan olduğu dönemden bugüne kadar çalışmalarını bir plan dahilinde sürdürdüğünü görüyoruz. Bunun en güzel örneklerinden bir tanesi de hiç şüphesiz ki 2019 Yerel Seçimleridir. 2019 seçimlerinde belediye başkan adaylarının belirlenmesinden, seçim stratejisine kadar planlı bir çalışma ortaya konmuştur. Beylikdüzü’nden Ekrem İmamoğlu’nu, Beypazarı’ndan Mansur Yavaş’ı, Seferihisar’dan Tunç Soyer’i, Seyhan’dan Zeydan Karalar’ı, Konyaaltı’ndan Muhittin Böcek’i, Mersin’den Vahap Seçer’i getirip Büyükşehirlere aday göstererek zaferin mimarı olduğu için adayımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu olmalıdır. 
Bugün, ülke nüfusunun % 65'ini CHP’li Belediyeler yönetiyorsa, bu başarısından dolayı adayımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu olmalıdır.
İttifak ortağımız İyi Parti’nin kuruluş döneminde gerçekten demokrasiye inanıp "Bir siyasi partinin seçime girmesi en demokratik ve doğal hakkıdır” diyerek 15 Milletvekilimizi tüm eleştirileri göze alarak İyi Parti’ye geçici olarak görevlendirip demokrasiyi sahiplendiğini aleni bir şekilde gösterdiği için adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olmalıdır.
Hak, Hukuk, Adalet diyerek Ankara’dan İstanbul’a yürüyerek adaletin sembolü olduğu için adayımız Kemal Kılıçdaroğlu olmalıdır. 
100 yıllık bir siyasi partide helalleşme süreci başlatan, ‘biz de geçmişte hata yaptık’ deme cesaretini gösteren ve haklı özeleştiri yapabilen, Cumhuriyet Halk Partisi’ni her kesimin partisi yaptığı için adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olmalıdır. 
Bugün geldiğimiz noktada ise demokrasi isteyen, adalet isteyen, hak, hukuk isteyen, Türkiye tarihinde görülmemiş bir dayanışmayı ve birlikteliği 6 partiyi bir araya getirerek başardığı için adayımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu olmalıdır.
Onurla ve gururla bir kere daha söylüyorum ki; çalmayacak, yolsuzluk yapmayacak, yalan söylemeyecek, insanlara hakaret etmeyecek, ayrımcılık yapmayacak, en önemlisi de adil olacak birisi varsa o da Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’dur.”  

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.