'Şehirli domuz bunlar, yol verin'  

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 24.01.2023 - 08:43, Güncelleme: 24.01.2023 - 08:44
 

'Şehirli domuz bunlar, yol verin'  

'Şehirli domuz bunlar, yol verin'  
  Cavit AKGÜN / MUĞLA, (DHA) - MUĞLA'nın Marmaris ilçesinde, aç kalan 4 yaban domuzu, yiyecek bulmak için şehir merkezine indi. Otomobil sürücüsünün domuzlara yol verdiği anları cep telefonu ile görüntüleyen bir vatandaş, "Şehirli domuz bunlar. Yol verin" dedi. Marmaris'te aç kalınca merkeze kadar inen yaban domuzları, ara sokaklardaki bahçelere girerek yiyecek arıyor. İlçe merkezinin ana cadde ve sokaklarında dolaşan yaban domuzları otomobillerden korkmadan rahatça gezerken, birçok kişinin de ilgi odağı oldu. Öte yandan otomobil sürücüsünün yolun karşısına geçmeye çalışan domuzlara yol verdiği anları cep telefonu görüntüleyen bir vatandaş, "Şehirli domuz bunlar. Yol verin" dedi. FOTOĞRAF  
'Şehirli domuz bunlar, yol verin'  

 

Cavit AKGÜN / MUĞLA, (DHA) - MUĞLA'nın Marmaris ilçesinde, aç kalan 4 yaban domuzu, yiyecek bulmak için şehir merkezine indi. Otomobil sürücüsünün domuzlara yol verdiği anları cep telefonu ile görüntüleyen bir vatandaş, "Şehirli domuz bunlar. Yol verin" dedi.

Marmaris'te aç kalınca merkeze kadar inen yaban domuzları, ara sokaklardaki bahçelere girerek yiyecek arıyor. İlçe merkezinin ana cadde ve sokaklarında dolaşan yaban domuzları otomobillerden korkmadan rahatça gezerken, birçok kişinin de ilgi odağı oldu. Öte yandan otomobil sürücüsünün yolun karşısına geçmeye çalışan domuzlara yol verdiği anları cep telefonu görüntüleyen bir vatandaş, "Şehirli domuz bunlar. Yol verin" dedi.

FOTOĞRAF

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.