Hafif ticari araç 300 metre yükseklikten uçuruma düştü: 1 ölü

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 25.01.2023 - 09:00, Güncelleme: 25.01.2023 - 09:01
 

Hafif ticari araç 300 metre yükseklikten uçuruma düştü: 1 ölü

Hafif ticari araç 300 metre yükseklikten uçuruma düştü: 1 ölü
  Ahmet DAĞLI/SANDIKLI (Afyonkarahisar), (DHA)- AFYONKARAHİSAR’ın Sandıklı ilçesinde park halindeyken kayarak 300 metre yükseklikten uçuruma yuvarlanan hafif ticari araçta bulunan Yılmaz Kahraman (40) hayatını kaybetti. Kaza, saat 16.00 sıralarında Sandıklı'ya bağlı Başağaç Köyü Çıngırak mevkisinde meydana geldi. Süleyman Ç. ve Yılmaz Kahraman, 42 AIF 482 plakalı hafif ticari araçla Çıngırak mevkisine geldi. Süleyman Ç., burada hatıra fotoğrafı çekmek için araçtan indi. Bu sırada Yılmaz Kahraman’ın içerisinde bulunduğu hafif ticari araç, henüz belirlenemeyen nedenle kayarak yaklaşık 300 metre yükseklikten taklalar atarak kayalık alana düştü. Süleyman Ç.’nin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık, itfaiye, AFAD ve jandarma ekipleri sevk edildi. AFAD ve sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede hafif ticari araç içerisindeki Yılmaz Kahraman’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Cumhuriyet savcısı ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Yılmaz Kahraman’ın cansız bedeni Sandıklı Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Süleyman Ç. ise ifadesi alınmak üzere jandarma ekipleri tarafından karakola götürüldü. (DHA) FOTOĞRAFLI    
Hafif ticari araç 300 metre yükseklikten uçuruma düştü: 1 ölü

 

Ahmet DAĞLI/SANDIKLI (Afyonkarahisar), (DHA)- AFYONKARAHİSAR’ın Sandıklı ilçesinde park halindeyken kayarak 300 metre yükseklikten uçuruma yuvarlanan hafif ticari araçta bulunan Yılmaz Kahraman (40) hayatını kaybetti.
Kaza, saat 16.00 sıralarında Sandıklı'ya bağlı Başağaç Köyü Çıngırak mevkisinde meydana geldi. Süleyman Ç. ve Yılmaz Kahraman, 42 AIF 482 plakalı hafif ticari araçla Çıngırak mevkisine geldi. Süleyman Ç., burada hatıra fotoğrafı çekmek için araçtan indi. Bu sırada Yılmaz Kahraman’ın içerisinde bulunduğu hafif ticari araç, henüz belirlenemeyen nedenle kayarak yaklaşık 300 metre yükseklikten taklalar atarak kayalık alana düştü. Süleyman Ç.’nin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık, itfaiye, AFAD ve jandarma ekipleri sevk edildi. AFAD ve sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede hafif ticari araç içerisindeki Yılmaz Kahraman’ın hayatını kaybettiği belirlendi.
Cumhuriyet savcısı ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Yılmaz Kahraman’ın cansız bedeni Sandıklı Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Süleyman Ç. ise ifadesi alınmak üzere jandarma ekipleri tarafından karakola götürüldü. (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

 

Afyon HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.