Antalya'da kuvvetli fırtına etkili oluyor

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 27.01.2023 - 13:51, Güncelleme: 27.01.2023 - 13:51
 

Antalya'da kuvvetli fırtına etkili oluyor

Antalya'da kuvvetli fırtına etkili oluyor
Semih ERSÖZLER/ANTALYA, (DHA)- METEOROLOJİ'nin 'turuncu' kodla uyardığı Antalya'da kuvvetli fırtına etkili oluyor. Meteoroloji 4'üncü Bölge Müdürlüğü'nün dün çok şiddetli yağış ve fırtına için 'turuncu' kodlu uyarıda bulunduğu Antalya'da kuvvetli rüzgar, sabah saatlerinde etkili olmaya başladı. Konyaaltı Sahili'nde dalgalar bazı noktalarda sahil bandına kadar ulaştı. Bazı kişiler ise kuvvetli rüzgara rağmen sahile gelip dalgaların önünde fotoğraf çektirdi. Sahil bandında skutere binen ve rüzgarla devrilip düşen çocuğu annesi kaldırdı. Sahildeki işletmelerde, dün yapılan uyarının ardından olumsuzluk yaşanmaması adına önlem alındığı görüldü. Bazı uçak seferleri, kuvvetli yağış ve fırtına nedeniyle ertelendi. Kuvvetli yağışın, akşam saatlerinde etkili olması bekleniyor. (DHA) FOTOĞRAFLI
Antalya'da kuvvetli fırtına etkili oluyor

Semih ERSÖZLER/ANTALYA, (DHA)- METEOROLOJİ'nin 'turuncu' kodla uyardığı Antalya'da kuvvetli fırtına etkili oluyor.
Meteoroloji 4'üncü Bölge Müdürlüğü'nün dün çok şiddetli yağış ve fırtına için 'turuncu' kodlu uyarıda bulunduğu Antalya'da kuvvetli rüzgar, sabah saatlerinde etkili olmaya başladı. Konyaaltı Sahili'nde dalgalar bazı noktalarda sahil bandına kadar ulaştı. Bazı kişiler ise kuvvetli rüzgara rağmen sahile gelip dalgaların önünde fotoğraf çektirdi. Sahil bandında skutere binen ve rüzgarla devrilip düşen çocuğu annesi kaldırdı. Sahildeki işletmelerde, dün yapılan uyarının ardından olumsuzluk yaşanmaması adına önlem alındığı görüldü. Bazı uçak seferleri, kuvvetli yağış ve fırtına nedeniyle ertelendi.
Kuvvetli yağışın, akşam saatlerinde etkili olması bekleniyor. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.