CHP MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI HÜLYA GÜMÜŞ KÖY KÖY, MAHALLE MAHALLE EV EV GEZİYOR VATANDAŞLARIN SORUNLARINI YERİNDE DİNLİYOR

Siyaset (Akca Gazete) - Akca Gazete | 28.01.2023 - 22:45, Güncelleme: 29.01.2023 - 12:48
 

CHP MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI HÜLYA GÜMÜŞ KÖY KÖY, MAHALLE MAHALLE EV EV GEZİYOR VATANDAŞLARIN SORUNLARINI YERİNDE DİNLİYOR

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik kolları Bucak İlçe Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Burdur Milletvekili Aday Adayı Hülya Gümüş, Bucak ilçesine bağlı Beşkonak köyünde vatandaşlarla bir araya geldi.
Saha çalışmaları kapsamında köy halkının sorunlarını dinleyen Gümüş, Cumhuriyet Halk Partisinin çözüm önerilerini anlattı. CHP Milletvekili aday adayı Hülya Gümüş yaptığı açıklamada “Beşkonak Köyümüzün yıllar geçse de temel sorunlarının yerinde durduğunu görmek bizi hayrete düşürüyor. Beşkonak Köyü talep gören ama Su meselesi yüzünden Köylünün iç huzurunu kaybetmek üzere olduğu bir yer. Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında Beşkonak Köyümüzdeki Su sorununu,  Kadrolarımızın gayreti, İdari makamlarımızın özeniyle inşallah çözeceğiz. Beşkonak Köyümüzde neredeyse her 4 kişiden biri genç. Gençler, köyde istihdam alanlarının oluşmasını istiyor. İktidarımızda Tarım ve Hayvancılığa ilişkin temel politikalarımızın yanında Beşkonak Köyümüze özel destekler sağlayarak bu istihdam alanlarını oluşturacağız. Köyümüz, Bucak merkeze sekiz kilometre uzaklıkta. Köyümüzde Köy Okulu hali hazırda kapalı.Bundan  5-6 yıl öncesine kadar köy okulumuz eğitim öğretime devam ediyordu. Maalesef kapatıldı. AKP, köy okullarını yeniden açmakta hayli isteksiz. Doğrudan okulları açıp kadroları kurmak yerine şirket gibi köylerden talep toplamaya çalışıyor. Çünkü köy okullarının açılmasıyla kendi zenginlerini daha da zengin edecek, rant elde edecek bir şey yok. Biz iktidarımızda Akp gibi maliyet hesabı, kafa hesabı yapmadan tüm köy okullarını yeniden açacağız. Bir öğrenci dahi olsa orada Köy Okulu açılacak. Köylerde yaşayan çocuklarımız öğretmenlerine kavuşacak. Beşkonak Köyümüzde bu yerlerden biri olacak" Şeklinde açıklamada bulundu.
Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik kolları Bucak İlçe Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Burdur Milletvekili Aday Adayı Hülya Gümüş, Bucak ilçesine bağlı Beşkonak köyünde vatandaşlarla bir araya geldi.

Saha çalışmaları kapsamında köy halkının sorunlarını dinleyen Gümüş, Cumhuriyet Halk Partisinin çözüm önerilerini anlattı.

CHP Milletvekili aday adayı Hülya Gümüş yaptığı açıklamada “Beşkonak Köyümüzün yıllar geçse de temel sorunlarının yerinde durduğunu görmek bizi hayrete düşürüyor.

Beşkonak Köyü talep gören ama Su meselesi yüzünden Köylünün iç huzurunu kaybetmek üzere olduğu bir yer.

Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında Beşkonak Köyümüzdeki Su sorununu,  Kadrolarımızın gayreti, İdari makamlarımızın özeniyle inşallah çözeceğiz.

Beşkonak Köyümüzde neredeyse her 4 kişiden biri genç.

Gençler, köyde istihdam alanlarının oluşmasını istiyor.

İktidarımızda Tarım ve Hayvancılığa ilişkin temel politikalarımızın yanında Beşkonak Köyümüze özel destekler sağlayarak bu istihdam alanlarını oluşturacağız.

Köyümüz, Bucak merkeze sekiz kilometre uzaklıkta.

Köyümüzde Köy Okulu hali hazırda kapalı.Bundan  5-6 yıl öncesine kadar köy okulumuz eğitim öğretime devam ediyordu.

Maalesef kapatıldı.

AKP, köy okullarını yeniden açmakta hayli isteksiz.

Doğrudan okulları açıp kadroları kurmak yerine şirket gibi köylerden talep toplamaya çalışıyor.

Çünkü köy okullarının açılmasıyla kendi zenginlerini daha da zengin edecek, rant elde edecek bir şey yok.

Biz iktidarımızda Akp gibi maliyet hesabı, kafa hesabı yapmadan tüm köy okullarını yeniden açacağız.

Bir öğrenci dahi olsa orada Köy Okulu açılacak.

Köylerde yaşayan çocuklarımız öğretmenlerine kavuşacak.

Beşkonak Köyümüzde bu yerlerden biri olacak" Şeklinde açıklamada bulundu.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.