Ağlasun'da esnaf seçim yaptı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 30.01.2023 - 17:41, Güncelleme: 30.01.2023 - 17:43
 

Ağlasun'da esnaf seçim yaptı

Ağlasun'da esnaf seçim yaptı
 BURDUR'un Ağlasun ilçesinde Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi seçimlerinde mevcut başkan Ahmet Top, yeniden seçildi. Ağlasun Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı (ESKKK) seçimleri yapıldı. Kooperatif binasında yapılan seçimlerde mevcut başkan Ahmet Top ile Fatih Aslan aday oldu. Seçime Göller Bölge Birliği 6. Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Birliği Başkanı Ahmet Tural da katıldı. Birlik Başkanı Tural, uzun yıllar Ağlasun'da başkanlık yapan Ahmet Top'a başarı belgesi verdi. Açık oylama usulüyle yapılan seçimde 27 yıldır Ağlasun ESKKK başkanlığını yürüten Ahmet Top 58 oyla tekrar seçilirken, Fatih Aslan ise 18 oy aldı. Ahmet Top ile birlikte 5 asil, 5 yedek üye, 2 denetim kurulu asil, 2 yedek denetim kurulu yedek üyesi, 2 bölge birliği asil temsilcisi ve 2 yedek bölge birliği temsilcisi olmak üzere toplam 18 asil ve yedek üye de seçildi. FOTOĞRAFLI  
Ağlasun'da esnaf seçim yaptı

 BURDUR'un Ağlasun ilçesinde Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi seçimlerinde mevcut başkan Ahmet Top, yeniden seçildi.

Ağlasun Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı (ESKKK) seçimleri yapıldı. Kooperatif binasında yapılan seçimlerde mevcut başkan Ahmet Top ile Fatih Aslan aday oldu. Seçime Göller Bölge Birliği 6. Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Birliği Başkanı Ahmet Tural da katıldı. Birlik Başkanı Tural, uzun yıllar Ağlasun'da başkanlık yapan Ahmet Top'a başarı belgesi verdi.

Açık oylama usulüyle yapılan seçimde 27 yıldır Ağlasun ESKKK başkanlığını yürüten Ahmet Top 58 oyla tekrar seçilirken, Fatih Aslan ise 18 oy aldı. Ahmet Top ile birlikte 5 asil, 5 yedek üye, 2 denetim kurulu asil, 2 yedek denetim kurulu yedek üyesi, 2 bölge birliği asil temsilcisi ve 2 yedek bölge birliği temsilcisi olmak üzere toplam 18 asil ve yedek üye de seçildi.

FOTOĞRAFLI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.