Genç pehlivana plaket

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 02.02.2023 - 13:35, Güncelleme: 02.02.2023 - 13:35
 

Genç pehlivana plaket

Genç pehlivana plaket
  Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA) - TÜRKİYE Güreş Federasyonu tarafından Antalya'da yapılan Akdeniz bölge seçmelerinde 92-110 kiloda birinci olan Samet Durmaz'a (17) başarısından dolayı Serik Sanayi Sitesi Başkanı Mustafa Tunç plaket verdi. Serik sanayi esnaflarından Murat Durmaz'ın oğlu Samet Durmaz, Serik Belediyesi Spor Kulübü'nde minder ve yağlı pehlivan güreşlerinde güreşiyor. Durmaz, Türkiye Güreş Federasyonu tarafından Antalya'da yapılan Akdeniz bölge seçmelerinde 92-110 kiloda birinci oldu. Genç pehlivan Durmaz, "7 yıldır güreş yapıyorum. Hedefim minderde dünya ve olimpiyat şampiyonu olmak. Yağlı güreşlerde de Kırkpınar başpehlivanı olmak istiyorum" dedi. Sanayi Sitesi Başkanı Tunç da sanayi esnafı Murat Durmaz'ın oğlu Samet'in Antalya'daki seçmelerde birinciliği kazanmasının mutluluğunu yaşadıklarını söyleyerek,  başarısından dolayı plaket verdi.(DHA) FOTOĞRAFLI
Genç pehlivana plaket

 

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA) - TÜRKİYE Güreş Federasyonu tarafından Antalya'da yapılan Akdeniz bölge seçmelerinde 92-110 kiloda birinci olan Samet Durmaz'a (17) başarısından dolayı Serik Sanayi Sitesi Başkanı Mustafa Tunç plaket verdi.
Serik sanayi esnaflarından Murat Durmaz'ın oğlu Samet Durmaz, Serik Belediyesi Spor Kulübü'nde minder ve yağlı pehlivan güreşlerinde güreşiyor. Durmaz, Türkiye Güreş Federasyonu tarafından Antalya'da yapılan Akdeniz bölge seçmelerinde 92-110 kiloda birinci oldu. Genç pehlivan Durmaz, "7 yıldır güreş yapıyorum. Hedefim minderde dünya ve olimpiyat şampiyonu olmak. Yağlı güreşlerde de Kırkpınar başpehlivanı olmak istiyorum" dedi. Sanayi Sitesi Başkanı Tunç da sanayi esnafı Murat Durmaz'ın oğlu Samet'in Antalya'daki seçmelerde birinciliği kazanmasının mutluluğunu yaşadıklarını söyleyerek,  başarısından dolayı plaket verdi.(DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.