Burdur'da eğitime 1 gün ara verildi

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 05.02.2023 - 21:11, Güncelleme: 05.02.2023 - 21:11
 

Burdur'da eğitime 1 gün ara verildi

Burdur'da eğitime 1 gün ara verildi
 BURDUR'da kar yağışı ile kent beyaza bürüdü. Burdur Valisi sosyal medyadan yaptığı açıklamada okulların 1 gün tatil edildiğini duyurdu.  Meteorolojinin kar uyarısı yaptığı kentte öğleden sonra başlayan kar yağışı ile çatılar ve ağaçlar beyaza büründü. Kar yağışını gören vatandaşlar Cumhuriyet Meydanı'nda kardan adam yaparken, bazı vatandaşlar da özçekim yaptı. Kar yağışı nedeniyle Karayolları ve trafik ekipleri de Burdur-Antalya Karayolu'nda tedbirlerini artırdı. Kar yağışının etkili olduğu Gölhisar, Altınyayla Ballık köyü bölgesi, Bucak Çamlık köyü, Ağlasun Sagalasos, Tefenni Belkaya, Yaylaköy, Merkez Çatağıl, Taşkapı, Sarıova köyleri ile Salda Kayak Merkezi, Büğdüz-Aziziye grup yolunda İl Özel İdaresi ekipleri karla mücadele ekipleri kar küreme ve yol açma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. EĞİTİME 1 GÜN ARA VERİLDİ Burdur Valisi Ali Arslantaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda il genelinde devam eden kar yağışı nedeniyle okulların pazartesi günü tatil edildiğini bildirdi. Vali Arslantaş, paylaşımında "Sevgili yavrularım, uzun bir tatilin ardından okullarınıza dönmek için ne kadar sabırsızlandığınızın farkındayız. Bugün öğleden sonra başlayan kar yağışı ilimiz genelinde devam ediyor, eğitim öğretim yılımızın ikinci dönemi 07 Şubat 2023 Salı günü başlayacak. Kardan adam yapıyor muyuz?" dedi. (DHA)      
Burdur'da eğitime 1 gün ara verildi

 BURDUR'da kar yağışı ile kent beyaza bürüdü. Burdur Valisi sosyal medyadan yaptığı açıklamada okulların 1 gün tatil edildiğini duyurdu. 

Meteorolojinin kar uyarısı yaptığı kentte öğleden sonra başlayan kar yağışı ile çatılar ve ağaçlar beyaza büründü. Kar yağışını gören vatandaşlar Cumhuriyet Meydanı'nda kardan adam yaparken, bazı vatandaşlar da özçekim yaptı. Kar yağışı nedeniyle Karayolları ve trafik ekipleri de Burdur-Antalya Karayolu'nda tedbirlerini artırdı.
Kar yağışının etkili olduğu Gölhisar, Altınyayla Ballık köyü bölgesi, Bucak Çamlık köyü, Ağlasun Sagalasos, Tefenni Belkaya, Yaylaköy, Merkez Çatağıl, Taşkapı, Sarıova köyleri ile Salda Kayak Merkezi, Büğdüz-Aziziye grup yolunda İl Özel İdaresi ekipleri karla mücadele ekipleri kar küreme ve yol açma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
EĞİTİME 1 GÜN ARA VERİLDİ
Burdur Valisi Ali Arslantaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda il genelinde devam eden kar yağışı nedeniyle okulların pazartesi günü tatil edildiğini bildirdi. Vali Arslantaş, paylaşımında "Sevgili yavrularım, uzun bir tatilin ardından okullarınıza dönmek için ne kadar sabırsızlandığınızın farkındayız. Bugün öğleden sonra başlayan kar yağışı ilimiz genelinde devam ediyor, eğitim öğretim yılımızın ikinci dönemi 07 Şubat 2023 Salı günü başlayacak. Kardan adam yapıyor muyuz?" dedi. (DHA)

 

 

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.