Antalya’da 4 ilçede eğitime bir gün kar engeli

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 05.02.2023 - 22:13, Güncelleme: 05.02.2023 - 22:13
 

Antalya’da 4 ilçede eğitime bir gün kar engeli

Antalya’da 4 ilçede eğitime bir gün kar engeli
ANTALYA, (DHA)- ANTALYA’nın 4 ilçesinde devam eden kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün süreyle ara verildi. Kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile personel ise 1 gün idari izinli sayılacak. Antalya’nın Akseki, Elmalı, Gündoğmuş ve Korkuteli ilçelerinde devam eden kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verildi. Antalya Valiliğinden yapılan açıklamada, "Akseki, Elmalı, Gündoğmuş ve Korkuteli ilçelerimizde olumsuz hava koşulları nedeniyle; Eğitim kurumlarımızda 06 Şubat 2023 Pazartesi günü 1 gün süreyle eğitime ara verilmiştir. İlçelerimiz kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile personel 1 gün idari izinli sayılacaktır” ifadelerine yer verildi. (DHA)  
Antalya’da 4 ilçede eğitime bir gün kar engeli

ANTALYA, (DHA)- ANTALYA’nın 4 ilçesinde devam eden kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün süreyle ara verildi. Kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile personel ise 1 gün idari izinli sayılacak.
Antalya’nın Akseki, Elmalı, Gündoğmuş ve Korkuteli ilçelerinde devam eden kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verildi. Antalya Valiliğinden yapılan açıklamada, "Akseki, Elmalı, Gündoğmuş ve Korkuteli ilçelerimizde olumsuz hava koşulları nedeniyle; Eğitim kurumlarımızda 06 Şubat 2023 Pazartesi günü 1 gün süreyle eğitime ara verilmiştir. İlçelerimiz kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile personel 1 gün idari izinli sayılacaktır” ifadelerine yer verildi. (DHA)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.