Bucak deprem mağdurları için tek yürek oldu

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 07.02.2023 - 15:49, Güncelleme: 07.02.2023 - 15:49
 

Bucak deprem mağdurları için tek yürek oldu

BURDUR’ un Bucak ilçesinde Kahramanmaraş merkezli 7.7 şiddetindeki deprem mağduru vatandaşlara yardım olabilmek için tek yürük oldu. 5’nci yardım tırı da yola çıktı.
Kahramanmaraş depreminde kullanılmak üzere Bucak Belediyesi tarafından gönderilen çeşitli iş makinaları ve kurtarma ekibinden sonra deprem bölgesine içinde genel ihtiyaçlar için gıda maddesi, yatak, yorgan, battaniye, çocuk bezi, çocuk maması, ısıtıcı, soba, tüpü ve benzeri ihtiyaçlardan oluşan 4 tır deprem bölgesine sevk edilmişti. Bucak Belediyesi, sivil toplum örgütleri, kurumlar ve vatandaşların gün boyu yaptığı yardımlar vakit geçirilmeden paketlenerek 5’nci tıra doldurularak deprem bölgesine sevk edildi. Bucak ilçesinde deprem mağdurlarına yardım edebilmek için vatandaşlar adeta yardım seli oluşturarak katkı sağlamaya devam ediyorlar.  
BURDUR’ un Bucak ilçesinde Kahramanmaraş merkezli 7.7 şiddetindeki deprem mağduru vatandaşlara yardım olabilmek için tek yürük oldu. 5’nci yardım tırı da yola çıktı.

Kahramanmaraş depreminde kullanılmak üzere Bucak Belediyesi tarafından gönderilen çeşitli iş makinaları ve kurtarma ekibinden sonra deprem bölgesine içinde genel ihtiyaçlar için gıda maddesi, yatak, yorgan, battaniye, çocuk bezi, çocuk maması, ısıtıcı, soba, tüpü ve benzeri ihtiyaçlardan oluşan 4 tır deprem bölgesine sevk edilmişti. Bucak Belediyesi, sivil toplum örgütleri, kurumlar ve vatandaşların gün boyu yaptığı yardımlar vakit geçirilmeden paketlenerek 5’nci tıra doldurularak deprem bölgesine sevk edildi.

Bucak ilçesinde deprem mağdurlarına yardım edebilmek için vatandaşlar adeta yardım seli oluşturarak katkı sağlamaya devam ediyorlar.  

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.