BUCAK’TAN DEPREM BÖLGESİNE 2 SAATTE 1 TIR YOLA ÇIKTI

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 07.02.2023 - 19:38, Güncelleme: 07.02.2023 - 19:38
 

BUCAK’TAN DEPREM BÖLGESİNE 2 SAATTE 1 TIR YOLA ÇIKTI

BURDUR’ un Bucak ilçesinden Kahramanmaraş deprem mağdurlarına 2 saatte 1 tır dolusu yardım gönderildi.
Dün merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki 10 ili etkileyen depremin acılarını sarmak için Bucak halkı yardım kampanyasına katılmak için varını yoğunu ortaya koyarak tek yürek oldu. Bucak Belediyesi ve Sivil Toplum Kuruluşlarının ve vatandaşların katkıları ile Bucak Kapalı Perşembe pazarında toplanan yardımlar itinalı şekilde tırlara doldurularak yardım bölgesine sevk edildi. Bucak’ın yardım bölgesinde yardıma muhtaç deprem mağdurlarına katkı sağlamak için tek yumruk olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Emrullah Ünal “Belediyemizin, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşların katkıları ile dün deprem bölgesine 5 tır yardım göndermiştik. Dün gece ve bu gün vatandaşlarımız yardımlarını sürdürdü. Bu aziz milletin külüne üflesen altından iman çıkar.  An itibariyle Bucak’ımızdan 13 tır yardım malzemesi deprem bölgelerine ulaşmak için yola çıktı. Milletimizle, Bucak’ımızla gurur duyuyorum. Allah kabul etsin” dedi. Bu gün vatandaşların katkıları ile 2 tır dolusu su, 1 tır dolusu yakacak odun ve 10 tır dolusu gıda ürünleri, temel ihtiyaç ürünleri, çocuk bezi, çocuk maması, elektrikli soba, soba, tüp ve benzeri tüketim maddeleri sevk edilirken, deprem bölgesine 2 saatte 1 tır dolusu yardım malzemesi gönderildi. Vatandaşların yardımları hala sürüyor.
BURDUR’ un Bucak ilçesinden Kahramanmaraş deprem mağdurlarına 2 saatte 1 tır dolusu yardım gönderildi.

Dün merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki 10 ili etkileyen depremin acılarını sarmak için Bucak halkı yardım kampanyasına katılmak için varını yoğunu ortaya koyarak tek yürek oldu. Bucak Belediyesi ve Sivil Toplum Kuruluşlarının ve vatandaşların katkıları ile Bucak Kapalı Perşembe pazarında toplanan yardımlar itinalı şekilde tırlara doldurularak yardım bölgesine sevk edildi. Bucak’ın yardım bölgesinde yardıma muhtaç deprem mağdurlarına katkı sağlamak için tek yumruk olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Emrullah Ünal “Belediyemizin, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşların katkıları ile dün deprem bölgesine 5 tır yardım göndermiştik. Dün gece ve bu gün vatandaşlarımız yardımlarını sürdürdü. Bu aziz milletin külüne üflesen altından iman çıkar.  An itibariyle Bucak’ımızdan 13 tır yardım malzemesi deprem bölgelerine ulaşmak için yola çıktı. Milletimizle, Bucak’ımızla gurur duyuyorum. Allah kabul etsin” dedi.

Bu gün vatandaşların katkıları ile 2 tır dolusu su, 1 tır dolusu yakacak odun ve 10 tır dolusu gıda ürünleri, temel ihtiyaç ürünleri, çocuk bezi, çocuk maması, elektrikli soba, soba, tüp ve benzeri tüketim maddeleri sevk edilirken, deprem bölgesine 2 saatte 1 tır dolusu yardım malzemesi gönderildi. Vatandaşların yardımları hala sürüyor.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.