ISUBÜ öğrencilerin, depremzede ailelerini misafir edecek

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 08.02.2023 - 10:31, Güncelleme: 08.02.2023 - 10:31
 

ISUBÜ öğrencilerin, depremzede ailelerini misafir edecek

ISUBÜ öğrencilerin, depremzede ailelerini misafir edecek
Mehmet ÇINAR/ANTALYA, (DHA)- ISPARTA Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ), depremde evleri zarar gören ISUBÜ öğrencilerinin ailelerini Isparta'da misafir etme kararı aldı. ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Çatal'ın talimatı ile depremin yaşandığı illerden ISUBÜ'ye öğrenim görmeye gelen bütün öğrencilere ulaşıldı ve genel veriler alındı. Yapılan değerlendirmede depremde evleri yıkılan veya zarar gören öğrencilerin ailelerinin kabul etmeleri durumunda belirli bir süre Isparta'da barındırılabileceği kararı alındı. Kararın öğrencilere iletileceği ve kabul eden ailelerin Isparta'ya getirileceği öğrenildi. Ailelerin barınmaları için de gerekli çalışmaların yapıldığı kaydedildi. (DHA)  
ISUBÜ öğrencilerin, depremzede ailelerini misafir edecek

Mehmet ÇINAR/ANTALYA, (DHA)- ISPARTA Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ), depremde evleri zarar gören ISUBÜ öğrencilerinin ailelerini Isparta'da misafir etme kararı aldı.
ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Çatal'ın talimatı ile depremin yaşandığı illerden ISUBÜ'ye öğrenim görmeye gelen bütün öğrencilere ulaşıldı ve genel veriler alındı. Yapılan değerlendirmede depremde evleri yıkılan veya zarar gören öğrencilerin ailelerinin kabul etmeleri durumunda belirli bir süre Isparta'da barındırılabileceği kararı alındı. Kararın öğrencilere iletileceği ve kabul eden ailelerin Isparta'ya getirileceği öğrenildi. Ailelerin barınmaları için de gerekli çalışmaların yapıldığı kaydedildi. (DHA)
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.