Kardan kapanan Bursa-Ankara kara yolu açıldı, yardım TIR'ları yola çıktı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 08.02.2023 - 11:32, Güncelleme: 08.02.2023 - 11:32
 

Kardan kapanan Bursa-Ankara kara yolu açıldı, yardım TIR'ları yola çıktı

Kardan kapanan Bursa-Ankara kara yolu açıldı, yardım TIR'ları yola çıktı
Yavuz YILMAZ/İNEGÖL (Bursa), (DHA)- BURSA'nın İnegöl ilçesinde 4 TIR'ın kayması sonucu kapanan Bursa-Ankara karayolu, ekiplerin 2 saatlik çalışması ile yeniden açıldı. 10 yardım TIR'ı da yolun açılması ile deprem bölgesine hareket etti. İnegöl ilçesinde etkisini artıran kar yağışı, günlük hayatın yanı sıra ulaşımı da etkiledi. Bursa-Ankara kara yolu, gece saatlerinde Mezit Boğazı ile Mezit 10 mevkisinde 4 TIR'ın kayması sonucu trafiğe kapandı. Deprem bölgesine giden 10 yardım TIR'ının da aralarında olduğu araçlar, kapanan yolda uzun kuyruklar oluşturdu. Karayolları Bölge Müdürlüğü ve Bölge Trafik İstasyonu ekiplerince yapılan çalışma sonucu Bursa-Ankara kara yolu, 2 saat sonra tekrar trafiğe açıldı. TIR'lar da yolun trafiğe açılması ile deprem bölgesine doğru yola çıktı. (DHA) FOTOĞRAFLI
Kardan kapanan Bursa-Ankara kara yolu açıldı, yardım TIR'ları yola çıktı

Yavuz YILMAZ/İNEGÖL (Bursa), (DHA)- BURSA'nın İnegöl ilçesinde 4 TIR'ın kayması sonucu kapanan Bursa-Ankara karayolu, ekiplerin 2 saatlik çalışması ile yeniden açıldı. 10 yardım TIR'ı da yolun açılması ile deprem bölgesine hareket etti.
İnegöl ilçesinde etkisini artıran kar yağışı, günlük hayatın yanı sıra ulaşımı da etkiledi. Bursa-Ankara kara yolu, gece saatlerinde Mezit Boğazı ile Mezit 10 mevkisinde 4 TIR'ın kayması sonucu trafiğe kapandı. Deprem bölgesine giden 10 yardım TIR'ının da aralarında olduğu araçlar, kapanan yolda uzun kuyruklar oluşturdu. Karayolları Bölge Müdürlüğü ve Bölge Trafik İstasyonu ekiplerince yapılan çalışma sonucu Bursa-Ankara kara yolu, 2 saat sonra tekrar trafiğe açıldı. TIR'lar da yolun trafiğe açılması ile deprem bölgesine doğru yola çıktı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.