Eğitim turu için Adıyaman'a giden Müzeyyen depremde hayatını kaybetti

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 08.02.2023 - 12:07, Güncelleme: 08.02.2023 - 12:07
 

Eğitim turu için Adıyaman'a giden Müzeyyen depremde hayatını kaybetti

Eğitim turu için Adıyaman'a giden Müzeyyen depremde hayatını kaybetti
Tülay AKSAY/KUŞADASI (Aydın), (DHA)- KAHRAMANMARAŞ'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen depremin vurduğu Adıyaman'a Turist Rehberleri Birliği (TUREB) grubuyla eğitim turuna giden Müzeyyen Gökçen (27), konakladığı otelde hayatını kaybetti. Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6'lık depremlerden en çok etkilenen bölgelerinden birisi de Adıyaman oldu. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Seyahat İşletmeciliği ve Turizm Rehberliği Bölümü'nden yeni mezun olan Müzeyyen Gökçen, 43 kişilik TUREB ekibiyle eğitim için gittiği turda konakladığı Grand Isias Otel'in yıkılması sonucu enkaz altında kaldı. Dün yapılan arama kurtarma çalışması sonucu Gökçen'in cesedine ulaşıldı. Aydın Turist Rehberleri Odası sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Kahramanmaraş Pazarcık merkezli gerçekleşen deprem sonucunda; TUREB uygulama gezisinde yer alan, bölgemizde ikamet eden Müzeyyen Gökçen'in vefat haberini üzülerek almış bulunmaktayız. Merhumeye Allah'tan rahmet kalanlara sabır ve başsağlığı dileriz" ifadelerine yer verdi. Öte yandan kızlarından gelecek iyi haberi bekleyen babası İsmail Gökçen ile annesi Özlem Gökçen'in dün acı haberi almadan önce sosyal medya hesabından yaptığı, "Bir tanem seni çok seviyoruz annem hayatım ömrüm ne olur Allah'ım bir sesini duysak ne olur annem beklemek çok zormuş Allah'ım kimseyi evladıyla sınamasın, çok zor" paylaşımı duygulandırdı. (DHA) FOTOĞRAFLI 
Eğitim turu için Adıyaman'a giden Müzeyyen depremde hayatını kaybetti

Tülay AKSAY/KUŞADASI (Aydın), (DHA)- KAHRAMANMARAŞ'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen depremin vurduğu Adıyaman'a Turist Rehberleri Birliği (TUREB) grubuyla eğitim turuna giden Müzeyyen Gökçen (27), konakladığı otelde hayatını kaybetti.

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6'lık depremlerden en çok etkilenen bölgelerinden birisi de Adıyaman oldu. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Seyahat İşletmeciliği ve Turizm Rehberliği Bölümü'nden yeni mezun olan Müzeyyen Gökçen, 43 kişilik TUREB ekibiyle eğitim için gittiği turda konakladığı Grand Isias Otel'in yıkılması sonucu enkaz altında kaldı. Dün yapılan arama kurtarma çalışması sonucu Gökçen'in cesedine ulaşıldı. Aydın Turist Rehberleri Odası sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Kahramanmaraş Pazarcık merkezli gerçekleşen deprem sonucunda; TUREB uygulama gezisinde yer alan, bölgemizde ikamet eden Müzeyyen Gökçen'in vefat haberini üzülerek almış bulunmaktayız. Merhumeye Allah'tan rahmet kalanlara sabır ve başsağlığı dileriz" ifadelerine yer verdi.

Öte yandan kızlarından gelecek iyi haberi bekleyen babası İsmail Gökçen ile annesi Özlem Gökçen'in dün acı haberi almadan önce sosyal medya hesabından yaptığı, "Bir tanem seni çok seviyoruz annem hayatım ömrüm ne olur Allah'ım bir sesini duysak ne olur annem beklemek çok zormuş Allah'ım kimseyi evladıyla sınamasın, çok zor" paylaşımı duygulandırdı. (DHA)

FOTOĞRAFLI 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.