Hatay'da yıkılan hastane ek binasında umutlu bekleyiş

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 09.02.2023 - 14:00, Güncelleme: 09.02.2023 - 14:00
 

Hatay'da yıkılan hastane ek binasında umutlu bekleyiş

Hatay'da yıkılan hastane ek binasında umutlu bekleyiş
İsmail AKKAYA- Salih BÜYÜKSAMANCI/HATAY,(DHA)- HATAY'da depremde yıkılan Eğitim ve Araştırma Hastanesi ek hizmet binasında, enkaz altında kalan hastalar ile sağlık personeli için arama-kurtarma çalışmaları sürüyor. Kahramanmaraş merkezli depremlerin vurduğu Hatay'da Eğitim ve Araştırma Hastanesi ek hizmet binası da yıkıldı. Hastalar ile sağlık personeli, göçük altında kaldı. Depremin 4'üncü gününde de arama-kurtarma çalışmalar sürüyor. Enkaz altında kalanların yakınları, hastane bahçesinde umutlu bekleyişini sürdürüyor. Metin Akçay, ağabeyi Murat Akçay'ın şeker hastası olduğunu, bu nedenle bir haftadır hastaneden yattığını belirterek, "Hastaneye geldiğimde, yıkıldığını görünce şok olduk. Herkes, akrabasını, çocuğunu, eşini aramaya başladı. Daha sonra ekipler geldi ve sağ olan kişileri çıkardı. Umutla bekliyoruz, ağabeyimden hiçbir ses gelmedi" dedi. (DHA) FOTOĞRAFLI
Hatay'da yıkılan hastane ek binasında umutlu bekleyiş

İsmail AKKAYA- Salih BÜYÜKSAMANCI/HATAY,(DHA)- HATAY'da depremde yıkılan Eğitim ve Araştırma Hastanesi ek hizmet binasında, enkaz altında kalan hastalar ile sağlık personeli için arama-kurtarma çalışmaları sürüyor.
Kahramanmaraş merkezli depremlerin vurduğu Hatay'da Eğitim ve Araştırma Hastanesi ek hizmet binası da yıkıldı. Hastalar ile sağlık personeli, göçük altında kaldı. Depremin 4'üncü gününde de arama-kurtarma çalışmalar sürüyor. Enkaz altında kalanların yakınları, hastane bahçesinde umutlu bekleyişini sürdürüyor. Metin Akçay, ağabeyi Murat Akçay'ın şeker hastası olduğunu, bu nedenle bir haftadır hastaneden yattığını belirterek, "Hastaneye geldiğimde, yıkıldığını görünce şok olduk. Herkes, akrabasını, çocuğunu, eşini aramaya başladı. Daha sonra ekipler geldi ve sağ olan kişileri çıkardı. Umutla bekliyoruz, ağabeyimden hiçbir ses gelmedi" dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.